Numeroloogia paljastab kogu tõe suhetest – kes on sulle sobiv partner?

Copy
Foto: Shutterstock

Äsja ilmus Eesti ühelt tuntumalt numeroloogilt Timo Reinpalilt suhteanalüüsi käsiraamat «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria».

Inimestevahelised suhted mängivad olulist rolli meie enesetunnetuses. Kas tunneme ennast hästi, õnnelikuna, armastatuna, oleme edukad või on pidevalt saatjaks tülid ja riiud. Miks on nii, et mõned inimesed elavad koos kogu elu, aga teised lähevad lahku paari kuu pärast? Miks mõne inimesega koostöö laabub, aga teisega on pidevad erimeelsused? Miks tunneme mõne inimese vastu sümpaatiat, aga teise vastu, ilma näilise põhjuseta, pinget ja pahameelt? Numeroloogia annab neile küsimustele vastused.

Raamat «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria» tutvustab numeroloogilist meetodit, mille abil on võimalik analüüsida inimeste omavahelisi suhteid nii perekonnas, partnerluses, sõpruskonnas, töökollektiivis kui ka elu- ja töökoha mõjusid inimestele. Kõik kannavad endas neile ainuomast energeetilist koodi, mille lahtimõtestamine annab vastused paljudele küsimustele.

Timo Reinpal, «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria».
Timo Reinpal, «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria». Foto: Raamat

«Minu pikaajalises töös numeroloogiaga on mulle esitatud hulgaliselt küsimusi partnerlussuhete kohta. Kuidas keegi kellegagi klapib ning kas ja mil viisil omavahel kokku sobitakse.

Inimestele pakub huvi õppida tundma oma potentsiaalset kaaslast või juba olemasoleva elukaaslase kohta midagi uut ja põnevat avastada. Reeglina huvitutakse põhjustest, miks just temaga on säärane suhe ja teistega ei ole midagi juhtunud. Mis seob ja mis segab.

Kuna numeroloogia abil on võimalik neid küsimusi üpris põhjalikult lahata ja leida inimestele vastuseid, siis olen seda ikka teinud ja jõudumööda asju selgitanud,» räägib numeroloog Timo Reinpal ligi 35 aasta pikkusest kogemusest.

Timo Reinpal.
Timo Reinpal. Foto: Hanno Luukas

«Numeroloogia tundmine aitab mõista põhjuseid, miks mõne inimesega sobid, aga teisega, isegi parima tahtmise juures, ei tule nagu midagi head välja.

Samuti võimaldab numeroloogia heita valgust inimese arengule mingis linnas või maakonnas, kus ta elab ja töötab, sest siingi tekivad suhted koha ja persooni vahel, mis hakkavad omal kombel vastastikku teineteist mõjutama,» selgitab Timo Reinpal.

«Kuna huvi nende teemade vastu oli niivõrd suur, otsustasin kirjutada raamatu «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria», millega püüan heita valgust neile teemadele, et kõik, kellel huvi saaksid leida võtme, mille abil avada iseseisvalt vastuste laekad. See on kogemus omaette, mida võin isiklikult kinnitada,» lisab Timo Reinpal.

Raamatust «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria» saab teada, kuidas numeroloogia abil suhteid põhjalikult uurida ja teha sügavaid suhte- ja sobivusanalüüse, vaadelda, kuidas inimesed teineteisele mõjuvad ja leida vastuseid erinevatele inimkontaktides ilmnevatele küsimustele.

Tundes numbreid ja nende «salajast» keelt ootavad meid ees huvitavad avastused enda ja lähedaste kohta, mis aitavad suhteid paremini mõista ja harmooniliseks muuta.

Raamatu autor Timo Reinpal on numeroloogiaga tegelenud juba alates 1987. aastast. Ta on esinenud telesaadetes ja kirjutanud ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope.

Varasemalt on tema sulest ilmunud raamatud «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele» ja «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles