Eesti suurim raamatukauplus Apollo tähistas 21. sünnipäeva

Copy
Apollo raamatukauplus.
Apollo raamatukauplus. Foto: Heiki Rebane / BNS

Eesti suurim raamatukauplus Apollo tähistas 12. detsembril oma 21. sünnipäeva, sest samal kuupäeval 2000. aastal avati Tallinnas Viru tänaval esimene Apollo nime kandev kauplus – Apollo Raamatumaja.

«Tol ajal oli uue raamatukaupluse avamine Tallinnas suur asi, sest ettevõtluses olid keerulised ajad. Kaupluse tähtsusest annab kujukalt märku seegi, et avamisel viibisid kohal peaminister Mart Laar ja Tallinna linnapea Jüri mõis. Juba esimese kaupluse avamisel oli meie eesmärk pakkuda klientidele uutmoodi elamust ja laia tootevalikut,» rääkis Apollo kaupluste tegevjuht Eha Pank.

21 aastat hiljem saavad kõik raamatusõbrad külastada 18. Apollo kauplust üle Eesti: Tallinnas (9), Tartus (3), Pärnus (2), Rakveres, Haapsalus, Viljandis ja Kuressaares. «Apollo raamatukauplused on alati olnud uuendusmeelsed ja innovatiised. Me olime ühed esimesed, kes võttis kliendikaardina kasutusele ID kaardi. Tänaseks on meil peaaegu kõigis Apollo kauplustes iseteeninduskassad. Just jõulude ajal aitavad iseteeninduskassad pikki kassajärjekordi vältida. Kes kauplusesse tulemist pelgab, saab oma ostud sooritada e-poe apollo.ee kaudu,» lisas Pank.

Apollo Kauplused on Apollo Group osa. Apollo Group on tänaseks kasvanud Eesti suurimaks meelelahutusettevõtete grupiks. Gruppi kuulub 18 hubast raamatukauplust, 16 kaasaegset kobarkino, 9 Blenderi mahlabaari, 2 Ice-Café jäätisebaari, 9 Vapiano restorani, 6 O’Learyse spordi- ja meelelahutuskeskust, 2 Apollo bowlingukeskust ja 22 KFC kiirtoidurestorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles