Juhtimisekspert John C. Maxwell kogus raamatusse mõtteterad, mis aitavad endasse panustada

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Milles seisneb edu võti? Mis eristab suuri asju korda saatvaid inimesi nendest, kes lihtsalt ära elavad? John C. Maxwell, kes on kirjutanud Million Mindseti kirjastatud raamatu «Maxwelli mõtteterad igaks päevaks», sõnab, et selleks on see, mida edukad inimesed iga päev teevad. Kellegi edu saladuse võib leida tema päevaplaanist.

Edukad inimesed panustavad endasse iga päev

Maxwell selgitab, et inimesed, kes saavutavad oma potentsiaali, suudavad seda seetõttu, et panustavad endasse iga päev. Nad leiavad aega selleks, et endale väärtust lisada. Ja seetõttu on nad võimelised jagama väärtust ka teistele.

«Maxwelli mõtteterad igaks päevaks» on loodud selleks, et aidata lugejal endasse panustada aasta igal päeval. Raamatus on 365 eraldiseisvat lühikest peatükki, millest igaüks sisaldab ühte väärtuslikku juhtimistarkust ning on mõeldud:

  • julgustamiseks ja innustamiseks,

  • õpetamiseks ja suunamiseks,

  • proovile panemiseks,

  • või arengule õhutamiseks.

Kes on John C. Maxwell?

Mawell on rahvusvaheliselt tunnustatud juhtimisekspert ja ettevõtja, kelle teoseid on tõlgitud viiekümnesse keelde ja müüdud üle 19 miljoni eksemplari ning 14 neist on pälvinud New York Timesi menuki staatuse. Ta on oma raamatusse koondanud enda ja teiste tunnustatud juhtide hindamatuid ning parimaid elu- ja juhtimiskogemusi ja soovitusi väga inspireerival viisil.

Maxwell on öelnud: «Te ei saa kasvada, kuni te pole valmis muutuma. Ja te ei muutugi, kuni te igapäevaselt midagi ei muuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles