Kriisiaja kangelane Arkadi Popov: «Hei-hei-hei, teeme ära!» (3)

Raamatuportaal
Copy
Arkadi Popov räägib noortele, kuidas andmeid igapäevaselt kasutada ning kuidas need enda jaoks tööle panna
Arkadi Popov räägib noortele, kuidas andmeid igapäevaselt kasutada ning kuidas need enda jaoks tööle panna Foto: Madis Veltman

Evelin Kivimaa sulest on ilmunud raamat «Kriisiaeg vajab kangelasi. Arkadi Popov: «Hei-hei-hei, teeme ära!»», mis räägib koroonakriisi algusajast Eestis, valgustab sündmusi ja otsustamisprotsesse, elu kriisistaabis, valitsuses, haiglates. Selles olukorras sai võtmetegelaseks Arkadi Popov, kes võitis kolleegide ja rahva südamed.

«Kriisiaeg vajab kangelasi. Arkadi Popov: «Hei-hei-hei, teeme ära!» Evelin Kivimaa
«Kriisiaeg vajab kangelasi. Arkadi Popov: «Hei-hei-hei, teeme ära!» Evelin Kivimaa Foto: Raamat

Kui Eestit tabas koroonapandeemia esimene laine, siis läks nii mõnigi pea halliks ja närvid keerdusid krussi. Hädaolukorra meditsiinijuht Arkadi Popov tegutses aga ülikiiretel pööretel, ise samal ajal rahulikuks jäädes. Mis nipiga? «Stress võib olla negatiivne või positiivne. Minul oli positiivne stress, sest see oli uus ja väga huvitav väljakutse – super, teeme ära!» leiab Arkadi.

Ka tähtsates ametites on ta jäänud inimlikuks ja sõbralikuks, rahulikuks ja selgesõnaliseks ning pole kunagi kaotanud huumorimeelt. Suure koolitajakogemusega Popov oskab ka keerulisi asju väga arusaadavalt selgitada ning tema värvikas kõnepruuk jõuab koostaja vahendusel ka lugejateni.

«Kui rahulikul ajal saab riigis hakkama ka ametnike tempos tasapisi nokitsedes, siis kriisiaeg vajab kangelasi! Ja kiiret tegutsemist! Seega oli tõeline vedamine, et hädaolukorra meditsiinijuhiks sai just turbotempos tegutsev kiirabitöötaja Arkadi Popov,» leiab raamatu autor Evelin Kivimaa.

Raamatu esitlus toimub 18. jaanuaril kell 17 Viru keskuse Rahva Raamatus. Omavahel vestlevad raamatu autor Evelin Kivimaa ja Arkadi Popov.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles