Omapärane lasteraamat näitab, kui rikutud on su mõtlemine

Raamatuportaal
Copy
Julia Donaldsoni ja Axel Scheffleri pildiraamat «Superworm» («Superuss»).
Julia Donaldsoni ja Axel Scheffleri pildiraamat «Superworm» («Superuss»). Foto: Emma Young / SWNS / Scanpix

Ühendkuningriikides elav nelja lapse ema Emma Young sai poes käies naerukrambid, kui nägi müügil lasteraamatut, mis täiskasvanule tundub kahtlaselt kahemõtteline.

Emma otsis lastele uut lugemist, kui märkas poes Julia Donaldsoni ja Axel Scheffleri pildiraamatut «Superworm» («Superuss»). Raamatu keskel on käpiknukk, mille sisse saab pista sõrme, et see näeks välja nagu uss. Veidrat lasteraamatut nähes sai Emma hea kõhutäie naerda, sest superussi saab sõrmega teha «supertugevaks» ja «superpikaks», kirjutab SWNS.

Julia Donaldsoni ja Axel Scheffleri pildiraamat «Superworm» («Superuss»).
Julia Donaldsoni ja Axel Scheffleri pildiraamat «Superworm» («Superuss»). Foto: Emma Young / SWNS /Scanpix

«See tõmbas mu tähelepanu ja ajas naerma. Naersin vast isegi liiga kõvasti. Mu kolmeaastasele meeldib superuss väga ja meil on kodus see raamat juba ammu olemas, aga ilma ussita,» rääkis ta. «Kes küll lasi sellel kvaliteedikontrollist läbi ja arvas, et paneks lasteraamatusse õhukesest materjalist nahavärvi ussi?»

Naine tegi raamatust pilti ja nagu tänapäeval kombeks, postitas sotsiaalmeediasse. Selgus, et ta pole sugugi ainus, kes võrdleb ussi peenisega ja peab seda hirmnaljakaks. Pildid raamatust on pakkunud palju nalja ja kõneainet vanematele, kes võivad vaid oletada, kas raamatu autorid märkasid kahemõttelisust või mitte.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles