Praktilisi soovitusi, kuidas naiste objektistamisele pidurit tõmmata

Copy
Foto: Shutterstock

Million Minseti kirjastuses ilmunud raamatus «Kuidas saada asjad tehtud» annab autor Erin Falconer praktilisi nõuandeid, kuidas ideed päriselt ja tulemuslikult ellu viia. Lakkamatute ülesannete järjekorra ja kalendri jälgimise asemel on olemas lahendus, mis säästab aega, närve ja elu ennast. Muuhulgas annab ta ka nõu, kuidas panna pidur naiste objektistamisele.

Erin Falconer, «Kuidas saada asjad tehtud».
Erin Falconer, «Kuidas saada asjad tehtud». Foto: Raamat

Ära reageeri sellele, kuidas teised sind tajuvad

Palju vaimset mahtu ja energiat kulub muredele, kuidas paistame teistele ning kuidas vastame nende ootustele. Kui mõõdame oma väärtust teiste ootuste järgi, kas on siis ime, et püüame pidevalt liiga palju teha? Kui me ei tee pidevalt kõiki ümbritsevaid õnnelikuks, tunneme end puudulikena.

Erin selgitab, et selleks, et haarata elu, õnne ja tulemuslikkuse ohjad, peame lakkama reageerimast sellele, kuidas teised meid tajuvad. Pead olema üdini sina ise ning mitte hoolima, kui see kedagi närvi ajab. Selle asemel pead õppima looma ja kinnitama nii minapilti kui ka elu.

Mõned head mõtted naistele:

Liigu

Kui liigutad keha - sörgid, matkad, tantsid, ujud - mõtle, missugune ime see on. Keskendudes pilgu püüdmise asemel keha võimetele, saad muuta ka tundeid.

Jälgi, millised hinnanguid annad teistele naistele

Kui märkad, et kergitad teise naise litsaka väljanägemise peale kulmu, saa aru, et etendad sellega kultuuripolitseid.

Märka kaksikmoraali

Naiste kehad pannakse televisioonis, filmides ja muusikavideotes vaatamiseks ja arvustamiseks palju sagedamini välja kui meeste kehad.

Tarbi vähem naisi võrdlevat meediat

Kuulsuste kehade ja välimuse kohta tehtud kriitika puudutab peaaegu alati naisi, mitte mehi.

Anna endale asu

Kui avastad end keha jälgimast, lihtsalt märka seda ja lase minna. Too tähelepanu väljanägemiselt taas tegevuse juurde.

Märksõnad

Tagasi üles