Telestaar Matthew Perry lubas kirjutada elulooraamatu, milles ei hoia midagi tagasi

Raamatuportaal
Copy
Matthew Perry.
Matthew Perry. Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP/Scanpix

Kümme hooaega eetris olnud «Sõprade» staar Matthew Perry andis teada, et sügisel ilmub tema elulugu «Friends, Lovers and The Big Terrible Thing» («Sõbrad, kallimad ja see suur kohutav asi»).

Matthew Perry märkis Twitteri vahendusel, et temast on varem väga palju kirjutatud. «Arvasin, et inimestel oleks aeg kuulda ka minu enda käest. Tõusud olid kõrged, mõõnad madalad. Aga ma olen siiani ellu jäänud, et oma lugu jutustada, kuigi kohati tundus, et nii ei lähe,» kirjutas mees ja viskas lõppu ka väikese nalja, et paraku pole tegu voldikraamatuga.

Anonüümne allikas rääkis väljaandele Bookstr, et Matthew Perry ei hoia end peagi ilmuvas raamatus sugugi tagasi. «Ta tahab jutustada oma kogemustest, nii headest kui ka halbadest, et aidata teisi ja rääkida selgeks mitmed juhtumid, mis on siiani varju jäänud, kontekstist välja rebitud või mõnel juhul ka hoopis välja mõeldud ning vajavad tema selgitust.»

Allika sõnul kirjutab Perry raamatus ka ausalt oma suhetest ja ei hakka ilustama «Sõprade» kaasnäiteljatega seotud konflikte. Muuhulgas kirjeldab ta sarja taaskohtumist ja nii head kui halba, mis sellega esile kerkis.

Matthew Perry pihib raamatus oma sõltuvustest, kirjeldab suhteid kaasnäitlejatega ja võtab ette tema kohta levinud kuulujutud. Seejuures on ta lubanud, et ei ole õel, aga on üdini aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles