Ilmub uus rahatarkuse raamat, mis aitab saavutada finantsvabadust

Raamatuportaal
Copy
Paavo Kangur.
Paavo Kangur. Foto: Erakogu

Homme ilmub raamatupoodidesse uus rahatarkuse raamat, Paavo Kanguri «Rahasaladused. Kuidas saada rikkaks ja rikkust säilitada».

Raha kasvatamise kunst on inimkonda paelunud sajandeid. Kes siis poleks kuulnud muinaslugu kuldkalakesest või vaadanud filmi aardekirstu jahtijatest.

Paavo Kangur, «Rahasaladused».
Paavo Kangur, «Rahasaladused». Foto: Raamat

Sügisel 2021 startis uus mäng. Inimesed said teise samba rahad välja võtta ja asuda ise investori rolli. Ka raamatu autor Paavo Kangur astus harrastusinvestorina optimistlike pensionikogujate hulka ning asus üles ehitama oma portfelli. Kuid vaprad sambakasvatajad on vaid jäämäe tipp. Noorus on nakatunud investoripisikuga ja tekkinud on uus rahvaliikumine nimega finantsvabadus.

Autor võtab kokku enda 25-aastase kogemuse investorina, vaatleb, kuidas üles ehitada edukat investeerimisportfelli, ja üritab õppida oma ala parimatelt.

«Teoorias, mis kutsub osa saama turgude pikaajalisest tootlusest, on kõik kaunis, kuid praktikas võib investorit alati tabada juhuslike sündmuste pilv, mis nullib ära ilusad kavatsused,» nendib Paavo Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles