Tallinna Keskraamatukogu tänumärgi laureaadid on Kuku raadio saatejuhid Siiri Mihkelson ja Kristjan Gold

Raamatuportaal
Copy
Kuku raadio saatejuhid Siiri Mihkelson ja Kristjan Gold.
Kuku raadio saatejuhid Siiri Mihkelson ja Kristjan Gold. Foto: Tiina Põldmaa

Tallinna Keskraamatukogu annab igal aastal välja tänumärgi heale koostööpartnerile, kes on raamatukogu tegevusele ja arengule kaasa aidanud. Seekordse tänumärgi pälvisid Kuku raadio hommikuprogrammi «Ärataja» saatejuhid Siiri Mihkelson ja Kristjan Gold. Märk anti üle üllatusena hommikuprogrammi otse-eetris 24. märtsil.

Hommikuprogrammis «Ärataja» on igal neljapäeval kirjanduse tutvustus, mille esinejate seas on alates 2019. aastast ka Tallinna Keskraamatukogu eestikeelse kirjanduse osakonna juhataja Tiina Põldmaa. Kuku raadio meeskond on olnud väga toetav ja loonud head võimalused lisaks lugemise populariseerimisele ka erinevate raamatukogus pakutavate teenuste tutvustamiseks, tõstatades ühtlasi laiemaid raamatukogudega seonduvaid olulisi teemasid nagu ringmajandus ja säästev areng.

Tallinna Keskraamatukogu annab tänumärki välja alates 2016. aastast. Selleaastase tänumärgi autor on kunstnik Mari Relo-Šaulys, kes sai hõbedase ehte tegemiseks inspiratsiooni raamatukogude teema-aasta logost. Varasemalt on tänumärgi saanud Markko Karu, Kadri-Ann Sumera (MTÜ Kammermuusikud), Kadri Tiisel (Eesti Rahvusringhäälingu lasteportaal «Lastejaam»), Kristi Kivilo (SA Vaata Maailma), Laura Ennet (Tallinna Munitsipaalpolitsei) ning Maurice Buttermann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles