Kirjandusfestival Prima Vista ootab osa võtma kõige imelikuma luuletuse võistlusest

Raamatuportaal
Copy
Kirjandusfestival Prima Vista rongkäik.
Kirjandusfestival Prima Vista rongkäik. Foto: Sille Annuk

Imelikke luuletusi võib luua üksi ja üheskoos, sõbra ja vaenlasega, hästi ja halvasti, armastusest ja vihast, tõest ja õigusest jne. Konkursile on oodatud nii kirjalikud tekstid kui ka videod, helitööd, fotod, tantsunumbrid, performance'id, kas või kudumid ja betoonehitised. Peamine, et autori(te) arvates oleks tegu päris imeliku, pentsiku, jabura, napaka luuletusega.

Konkursi žüriisse kuuluvad kirjanikud Doris Kareva, Valdur Mikita, Anti Saar, Tõnis Tootsen ja Ilmar Trull, kirjandusõpetaja Ivika Hein, kirjandusteadlane Joosep Susi, samuti Hanna Linda Korp, Maarja Helena Meriste ja Mirjam Parve ajakirjast Värske Rõhk. Žürii hindab luuletusi neljas kategoorias: algkool, põhikool, gümnaasium ja õpetajad.

Saada oma töö(d) hiljemalt 7. maiks aadressil imelikluuletus@gmail.com, (mahukamad videofailid laadida Youtube'i). Lisa kindlasti autor(id), kool ja klass.

Kõige imelikumad luuletused ilmuvad ajakirjades Täheke ja Värske Rõhk ning kantakse ette 14. mail Tartu ülikooli raamatukogu ees aset leidval sündmusel «Avalik kohtumine lüürilise minaga».

Luulekonkurss on 2024. aasta Prima Vista «Paremad ja halvemad tulevikud» eelüritus. «Paremad ja halvemad tulevikud» kuulub Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles