Catherine Beltoni raamatu esitlusel tulevad jutuks sõda ja majandus

Raamatuportaal
Copy
Protestiplakat Londonis.
Protestiplakat Londonis. Foto: Loredana Sangiuliano/Scanpix

7. aprillil algusega kell 17 toimub Viru Keskuse Rahva Raamatus Catherine Beltoni raamatu «Putini inimesed. Kuidas KGB võttis tagasi Venemaa ja tungis siis edasi Läände» esitlus ja arutelu. Raamatust, Venemaast, sõjast ja veel paljust muust arutlevad Siim Kallas, Raivo Vare ja Harri Tiido.

Catherine Beltoni raamatu on Aasta raamatuks 2020 tituleerinud The Times ja The Sunday Times, The Daily Telegraph, The Economist, Financial Times ja New Statesman. «Putini inimesed» on eesti keeles välja andnud KAVA Kirjastus.

The Daily Telegraph võttis selle raamatu kokku järgmiselt: «Äärmiselt tõsine ja täiesti õigeaegne hoiatus. Ükski raamat pole varem Venemaa presidendi juhtimisviisi nii põhjalikult ja veenvalt dokumenteerinud. Kui soovite mõista, kuidas Venemaa on viimase 20 aasta jooksul muutunud selliseks, nagu teda siin raamatus kirjeldatakse, siis on see just see raamat, mida olete oodanud».

Siim Kallas, Raivo Vare ja Harri Tiido on Eesti tunnustatud välispoliitika eksperdid, kelle omavaheline vestlus, aga ka publiku küsimustele vastamine kindlasti palju uut ja põnevat mõtlemisainet pakub. Üritus toimub äsja Londonis Maailma Parima Raamatupoe tiitliga pärjatud Viru Keskuse Rahva Raamatus!

KAVA Kirjastus on Kalle Muuli ja Valdo Randpere 2017. aastal asutatud kirjastus, mis on oma 5-aastase tegevuse jooksul toonud lugejateni menukeid nagu näiteks Kalle Muuli ja Helen Sule kirjutatud «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel», Kaja Kallase «MEP», Sulev Vedleri «Pestud miljonid», Kalle Muuli «Artur Sirgu elu ja surm» ja mitmed teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles