Omapärane nipp, kuidas tuju parandada - raputa ja patsuta end!

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov on jaganud raamatus «Lõpp on algus» lugu sellest, kuidas kaotas kriisis kõik ning hakkas tegelema oma sisemaailmaga, mis muutis ta elu. Ta jagab oma raamatus mitmeid praktikaid, mis aitavad energia liikuma saada ning elada rahulolevamat elu. Väga soovitab ta enda raputamist ja patsutamist. See on lihtne tehnika, mida igaüks saab teha oma kodus, aga millel on väga võimsad tulemused!

Raputamine

«Raputamine on hea ja lihtne viis saada energia liikuma ja lasta halbade emotsioonide energia oma kehast välja. Teen seda ise igal hommikul vähemalt 15 minutit,» kirjutab ta.

«Pane mõnus tempokas muusika mängima. Lase põlved pehmeks, puusad, õlad ja ülakeha vabaks ning hakka keha väristama ja raputama. Alguses tee seda teadlikult, mingil hetkel võtab keha üle ja hakkab ise ennast väristama.»

Teine võimalus on Tiidu selgitusel hästi tugevalt ainult käsi ja õlgu raputada, nii saad lihastevahelise sidekoe liikuma.

«Mõni aasta tagasi käisin Balil raputamise aašramis, kus me viis päeva muud peaaegu ei teinudki, kui ainult raputasime. Seal oli Venemaa tuntud teleprodutsente ja ärimehi, kõik nutsid oma emotsioone vabastades nagu väiksed lapsed, sest raputamine tõmbab keha korralikult lahti,» märgib ta.

Patsutamine

Ka kogu keha läbipatsutamine paneb energia mõnusasti liikuma. Võid seda teha hommikul duši all või ükskõik millisel hetkel keset päeva. Ära unusta ka lümfisõlmi, küünarnukkide ja põlvede sisekülgi ega kaenlaauke. Patsuta parasjagu nii tugevasti, et sa tunned kehas mõnusat surinat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles