Raamatukogude aasta puhul täitub Tallinna vanalinn raamatutega

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy

3. juunil algavate Tallinna vanalinna päevade raames pannakse välja raamatukogude aasta raamatulaekad. Tasuta lugemist leiab vanalinna päevade toimumise ajal Ajaloomuuseumi Suurgildi hoone, Disaini-ja Tarbekunstimuuseumi, Fotomuuseumi, Tallinna Linnaelumuuseumi ning Teatri-ja Muusikamuuseumi juurest.

«Raamatukogu aastal püüame leida uusi kohti ja viise, kuidas raamatud ning raamatukogud inimestele lähemale tuua. Sel puhul on esmakordselt Tallinna vanalinna päevade programmis ka raamatulaekad, kust saab endale käigupealt mõnusat lugemist haarata,» sõnas raamatukogude aasta projektijuht Liina Valdre. «Lugemisampsuga võib kosutada end vanalinna päevade ajal või võtta meelepärane teos endale raamatulaekast koju kaasa,» selgitas Valdre.

Raamatukogude aasta raamatulaekaid varustab teostega Eesti Hoiuraamatukogu. «Kuna vanalinna päevad tähistavad oma 40. sünnipäeva, siis leidub sel puhul raamatulaegastes juubelitele pühendatud kirjandust, kuid valikus on ka keskkonnale pühendatud lektüür ning lastele mõeldud lugemist,» lisas Valdre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles