Ilmus Maniakkide Tänava seiklusrikas romaan «Muinaskuningas»

Raamatuportaal
Copy
Maniakkide Tänav.
Maniakkide Tänav. Foto: Erakogu

Maniakkide Tänava uus romaan «Muinaskuningas» on fantaasiarikas ja hoogne seikluskirjandus, kus ei puudu ka sügavamad teemad – kättemaks, eneseohverdus ja lojaalsus. Tegemist on Eesti ühe juhtiva ulmeautori Maniakkide Tänava kümnenda romaaniga.

Maniakkide Tänav, «Muinaskuningas».
Maniakkide Tänav, «Muinaskuningas». Foto: Raamat

Muinaskuninga nimelise fantaasiaromaani tegevus rullub lahti Muinas-Eestis, kus noor kihlakonnavanem Hüüp võitleb minevikus talle tehtud ülekohtu vastu, sõdides kooljate, nõidade, vaenulike sõjapealike ja oma õega.

Maniakkide Tänav on eesti kirjanik ja muusik. Ta on õppinud Väike-Maarja päästekoolis ja Tartu Ülikoolis, töötanud tuletõrjuja-päästjana ja vägivallaohvrite nõustajana. Mänginud-laulnud Jõgeva punkansamblis Saast ja pereansamblis Vist tulnukad. Maniakkide Tänav kirjutab eelkõige hoogsaid ja veriseid õuduslugusid, viimasel ajal ka küberpunklikke ja kosmilisi tekste. Viljaka autorina on ta avaldanud 10 romaani ja 70 juttu-lühiromaani.

Maniakkide Tänava jutte on ilmunud ajakirjades Mardus, Algernon, Reaktor ja Looming ning erinevates antoloogiates ning ta on kaheksal korral võitnud Eesti Ulmeühingu poolt välja antava aastauhinna Stalker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles