Ilmub Eesti autoralli ajalooraamatu esimene osa

Raamatuportaal
Copy
«Eesti autoralli ajalugu I osa: 1921-1985»
«Eesti autoralli ajalugu I osa: 1921-1985» Foto: Raamat

Tallinnas Ülemiste kaubakeskuse Sportlandis toimub 21. juuni pärastlõunal «Eesti autoralli ajalugu I osa: 1921-1985» raamatuesitlus.

Eesti autorallil on pikk ja väärikas ajalugu, kuid see on nagu hästi hoitud saladus, millest teavad vaid vähesed. Neli aastat tagasi hakkas tänavune WRC Rally Estonia võistluste juht Urmas Roosimaa ja tema meeskond kooseisus Indrek Rand, Madis Kers, Karli Pikk, Alar Hermanson ja Olaf Suuder omavahel vahetama Eesti autoralli ajaloo infot.

Kuna teadmisi kogunes aina juurde, siis tekkis ühel hetkel küsimus, et kuidas seda kõige õigem talletada oleks rallihuviliste jaoks. 2021. aasta 10. jaanuaril trükkis Roosimaa arvutisse Eesti autoralli ajalugu kajastava raamatu esimesed read, mis päädis rohkem kui aasta hiljem trüki värske raamatu ilmumisega.

Raamatuesitlusele on oodatud kõik autospordi ja ajaloohuvilised – kohapeal on võimalus kuulata raamatu sünnilugu läbi autorite kogemuse ning kohtuda rallisõitjatega nagu Uno Aava, Indrek Lasseron, Joel Tammeka, Hardi Mets ja Raido Rüütel.

Kõigil raamatuesitlusele kohaletulnuil on võimalik Ülemiste Sportlandist endale ahjusoe «Eesti autoralli ajalugu I osa: 1921-1985» raamat soetada ja autoritelt ning Eesti autoralli legendidelt sinna sisse autogrammid paluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles