Laulja Artjom Savitski soovitab suveks kahte inspireerivat raamatut

Raamatuportaal
Copy
Laulja Artjom Savitski.
Laulja Artjom Savitski. Foto: Valeria Melnikova

Laulja Artjom Savitski soovitab suvelugemiseks kahte inspireerivat raamatut. Üks raamatutest aitas Artjomil mõista kui palju me tegelikult elus mõttetutele mitte kuhugi viivatele emotsioonidele aega raiskamine ja teine on laulja sõnul väga hea raamat müügiturunduse kohta.

Napoleon Hill «Saatanat paljastades»
Napoleon Hill «Saatanat paljastades» Foto: Raamat

Napoleon Hill «Saatanat paljastades»

Raamat räägib, kuidas mitte sattuda «saatana» kavalatesse lõksudesse ja olla edukam 98% inimestest maailmas. Lihtsad ja lühidalt kestvad ahvatlused nagu seks, alkohol, mõjuained, teevad inimesed laisaks ja viivad fookuse eemale eesmärkidest ja unistustest. «Saatan kontrollib meid hirmude, ihade, kadeduse ja muude sarnaste halbade iseloomu omadustega, mis kõik pärsivad meie potentsiaali. Raamat on kirjutad intervjuu stiilis ja on õpetlik ning põnev lugemine. Aitas mul mõista kui palju me tegelikult elus mõttetutele mitte kuhugi viivatele emotsioonidele aega raiskame. Väga soovitan,» sõnab Artjom.

Jonah Berger «Läbilöök»
Jonah Berger «Läbilöök» Foto: Raamat

Jonah Berger «Läbilöök»

«Ülihea raamat müügiturunduse kohta,» ütleb laulja. Raamat analüüsib ja seletab, miks mingid tooted ja teenused saavad inimeste seas populaarseks ning miks neid saadab äriline edu. Raamatus on välja toodud olulised aspektid ja tähelepanekud, eriti tänapäeva maailma vaatest, kus sotsiaalmeedia on vältimatu tööriist turundamisel. «Väga õpetlik ja kasulik raamat, sain nii mõnegi uue nipi võrra targemaks,» soovitab Artjom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles