Kolm lihtsat nõuannet, kuidas oma elu rohkem nautida

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Õnne- ja inspiratsioonikoolitaja Dalí Getter Karat kirjutab oma raamatus «Õnn on otsus!», et inimest, kes on otsustanud olla õnnelik, ei saa muuta õnnetuks.

«Mis on õnn? Kuidas luua õnnelikku elu? Kas ma saan äkki olla veelgi õnnelikum, elada veel nauditavamat, tervemat ning tähendusrikkamat elu? Kas õnnelik olemist saab harjutada,» küsib Karat oma raamatus.

Siin on kolm inspireerivat nõuannet raamatust «Õnn on otsus!»

1. On loomulik, et suured asjad ei sünni ja harjumused ei muutu üleöö. Ka kõige pikem teekond algab esimese sammu tegemisest ja kulgeb samamoodi ka edasi, ikka üks samm korraga.

2. Kui ümberringi on torm ja kaos, paneb see proovile kui sügav on südametunne su enda sees ning millisele vundamendile on rajatud sinu sisemine õnnelikkus.

3. Harjutus: Jälgi ennast teadlikult ühe päeva jooksul tööl, kodus, liikluses. Millise otsuse sa täna teinud oled - kas sa oled otsustanud olla õnnelik või pigem näha asjade negatiivset poolt? Kui tarvis, harjuta õnneliku vaatenurga valimist, öeldes endale hommikul kõva häälega: «Täna tuleb täiega lahe ja õnnelik päev! Täna tuleb ilus ja edukas päev! Täna tuleb mõnusalt positiivne, rahulik päev! Täna tuleb armastust täis päev !»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles