Kylie Jenneri 4 raamatusoovitust neile, kes otsivad eriti kerget suvelugemist

Raamatuportaal
Copy
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: imageSPACE/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Üks kõige kuulsamaid ja rikkamaid naisi maailmas palju raamatuid just soovitanud ei ole, kuid olles pidevalt suure tähelepanu all, on tema kõikvõimalikud huvid mõistagi välja selgitatud. Internetiavarustest leiab neli teost, mida Kylie Jenner on kiitnud ja lugeda soovitanud. Tarbida ettevaatusega.

Don Miguel Ruiz, «Neli kokkulepet»

Raamatu sisututvustus ütleb, et «Neljas kokkuleppes» paljastab don Miguel Ruiz ennastpiiravate, elurõõmu röövivate ja asjatuid kannatusi tekitavate uskumuste juured. «Iidsel tolteegi õpetusel põhinev raamat pakub jõulise käitumisjuhise, mis võib kiiresti muuta meie elu uueks vabaduse, tõelise õnne ja armastuse kogemuseks.»

Sara Shepard, «Valelikud võrgutajad»

Raamat on keskkoolitüdrukutest, kes varjavad suurt saladust ja punuvad intriige. 2016. aastal ütles Kylie Jenner, et see oli raamat, mis pani teda lugemist armastama. Ta luges kogu sarja ühe hingetõmbega läbi ja oli väga rõõmus, kui selle põhjal ka telesari tehti.

Brian L. Weiss, «Sama hing, mitu keha»

Raamatu autor on psühhiaater dr Brian L. Weiss, kes väidab, et viib oma patsiendid hüpnoosi, kus nad saavad teada, kes nad eelmises elus olid. 

Brian L. Weiss, «Only Love Is Real: A Story of Soulmates Reunited» (Ainult armastus on tõeline: lugu hingesugulaste taasühinemisest»

Sama autori teine teos on Kylie Jenneri lemmikraamat, nagu ta kinnitas kord oma Instagrami Story mängus. Raamatus jutustab Weiss kahest patsiendist, kes olid omavahel täiesti võõrad, kuid psühhiaatrile tundus, et nad olid teineteist varasemates eludes armastanud. Lõpuks saavad hingesugulased tänu autorile kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles