Biograaf Tom Bower nimetab Meghan Markle'it uues raamatus skeemitavaks naiseks, kes on kuninglikule perele ohtlik

Raamatuportaal
Copy
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan.
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Ilmunud on tuntud biograafi Tom Boweri uus raamat «Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors» (Kättemaks: Meghan, Harry ja windsorite vaheline sõda), mis on juba väga palju kõmu tekitanud. Autor ei salgagi, et ta tahab teosega vähendada kuningliku paari mõjuvõimu ja eeldab, et tänu tema kirja pandud paljastustele saab alguse Meghani ja Harry allakäik. 

Tom Bower on kirja pannud ka Boris Johnsoni, Gordon Browni, Simon Cowelli, Tony Blairi ja prints Charlesi elulood. Rääkides telesaates TalkTV uuest raamatust ja kuninglikku perre abiellunud Meghan Markle'ist, tunnistas Bower, et tema meelest «teeb see naine Suurbritanniale midagi kohutavat».

Raamatust selgub, et kuninganna Elisabeth II oli väga rahul, et noorpaar ei saanud kevadel osaleda tema abikaasa prince Phillipi matustel. Bower usub ka, et kuninganna ei lubanud Harryt ja Meghanit oma juubelipidustustel rõdule teiste sekka rahvale lehvitama, sest muidu oleks nad saanud liiga palju meedia tähelepanu. Väidetavalt toetasid seda otsust ka prints Charles ja prints William.

Bower kirjeldab raamatus ka seda, kuidas Meghan Markle olevat käitunud väga ebaviiskalt, kui oli Kanadas modelliks Reitmansi kaubamajale. Väidetavalt jalutas naine fotosessioonilt minema kingadega, mis olid talle jalga antud vaid pildistamise ajaks. 

Lisaks iseloomustab autor Markle'it ebaveeldiva kaaslasena seltskonnas. Näiteks olevat ta prints Harry sõpradega kohtudes meeste vestlusesse sekkunud ja neid nalja tegemise pärast nahutanud, sest tema meelest olid sõprade naljad transeksuaalsuse ja feminismi teemal kohatud.

Daily Mail vahendab, et Bower nimetas Meghan Markle'it telesaates skeemitavaks naiseks, kes on kuninglikule perele kohutava mõjuga. Seni ei ole kuningliku paari advokaadid autorile veel mingied nõudmisi esitanud, kuid Bower, kes on harjunud oma raamatute pärast kohtus käima, seda enda sõnul ka ei karda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles