VIDEO ⟩ Õnnekoolitaja jagab harjutust, mis aitab märgata igapäevast õnne

Raamatuportaal
Copy
Dalí Karat.
Dalí Karat. Foto: Karen Härms

«Ei saa muuta õnnetuks inimest, kes on otsustanud olla õnnelik. See kehtib ka vastupidi!» ütleb õnne- ja inspiratsioonikoolitaja, raamatu «Õnn on otsus!» autor Dalí Karat.

Tema loodud õnneharjutuste kogumik põhineb populaarsel õnnelikkuse väljakutsel ning sisaldab 29 harjutust, mis aitavad kogeda igapäevaselt oma elus rohkem õnne. Siin on kaks nõuannet Dalí Karati poolt, mis aitavad sul oma elu õnnelikumaks elada ja ühtlasi ka harjutus, mis aitab märgata igapäevast õnne.

2 nõuannet, mis aitavad sul elu õnnelikumaks elada:

1. On loomulik, et suured asjad ei sünni ja harjumused ei muutu üleöö. Ka kõige pikem teekond algab esimese sammu tegemisest ja kulgeb samamoodi ka edasi, ikka üks samm korraga.

2. Kui ümberringi on torm ja kaos, paneb see proovile kui sügav on südametunne su enda sees ning millisele vundamendile on rajatud sinu sisemine õnnelikkus.

Harjutus, mis aitab märgata igapäevast õnne:

Asjasse süüvimata võib tunduda, et õnn on midagi hästi suurt, abstraktset ja üldjuhul tulevikus saavutatav. Tegelikult on õnn aga olemas just täna, siin ja praegu. Selleks, et osata õnne enda ümber ja sees märgata, pead teadma, millised on sinu õnne allikad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles