ANNA HOOGU Kersti Heinloo annab välja lasteraamatu «Eveline ja Mina»

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Kersti Heinloo.
Kersti Heinloo. Foto: Vladislav Musakko

Lavastaja ja Eesti Draamateatri näitleja Kersti Heinloo kirjutas lasteraamatu «Eveline ja Mina», mis põhineb tema enda lavastatud samanimelisel lastelavastusel. 

«Seekord juhtus nii, et kõigepealt sündis idee, siis kirjutasin ma näidendi (väga heaks kaasamõtlejaks ja peegeldajaks oli Noorsooteatri kirjandustoimetaja Kati Kuusemets), siis leidis idee vormi lavastusena ja alles nüüd vormistub ta lasteraamatuks,» selgitab Kersti Heinloo Hooandja platvormil raamatu taustalugu.

Oma esimese raamatu «ÖÖVÖÖ. Reisidest inspireeritud sokimustrid» avaldamisele leidis Heinloo samuti toetust Hooandjast ja hiljem valiti see 25 kauneima Eesti raamatu hulka. Lisaks pälvis teos 2021. aastal Eesti rahvusraamatukogu ja raamatupoodide läbiviidud rahvahääletusel rahva lemmiku tiitli.

«ÖÖVÖÖ» kujundas Katre Rohumaa, kes paneb õla alla ka uue lasteraamatu sünnile. «Raamatu illustraatori olen leidnud Lätist. Imetlen Linda Valere puhast ja kujundlikku stiili ning ootan põnevusega selle rahvusvahelise koostöö tulemust,» märgib Heinloo, kes vajabki lugejate toetust eelkõige illustraatoriga koostöö sujuvamaks muutmiseks.

Vaata lähemalt Hooandjast ja anna raamatule hoogu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles