Kuninglik ekspert: prints Harry raamat saab olema kuningapere jaoks ajaloo laastavaim (4)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Meghan Markle ja prints Harry
Meghan Markle ja prints Harry Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Ühendkuningriigi kuningapere ekspert väidab, et prints Harry peatselt ilmuv raamat võib kuningaperele anda laastava löögi, mille tugevust võib võrrelda seni vaid printsess Diana autobiograafia ilmumisega.  

Sussexi hertsogi autobiograafia ilmub tänavu novembris ja üks kuninglik ekspert usub, et raamat on tõeline pommuudis ja ränk löök printsi perekonnale. 

Prints Harry peagi ilmuvat raamatut võrreldi tema ema printsess Diana raamatuga ja võib teha samaväärset kahju kuningapere mainele. Sama ekspert mainib ka, et tegemist ei ole lihtsa ja läbinisti meeldiva lugemisega. 

Rääkides potentsiaalselt purustavatest löökidest, mida raamat pakkuda võib, ütles kuninglik ekspert Daniela Elser, et isegi kui väike osa spekulatsioone raamatu kohta tõeks osutuvad, võib see olla tohutu löök.

Elser jätkas, et muretseb selle pärast, mida Harry võib paljastada ja sellest raamatust on kujunemas kõige laastavam kuninglik väljaanne 30 aasta jooksul. 30 aastat tagasi ilmus Andrew Mortoni sulest printsess Diana toorelt ja valusalt isiklikud memuaarid.

Väidetavalt ilmub Harry raamatus ka Megxitile pühendatud peatükk. Samas rõhutab Elser, et kuigi mitmed kuningapere liikmed saavad raamatu kaudu pureda, ei ole seal kriitikat kuninganna Elizabeth II suunas. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles