Johann Urbi kaks raamatusoovitust, mis aitavad luua unistuste suhet ja suurendada õnne

Raamatuportaal
Copy
Monika Kuzmina ja Johann Urb.
Monika Kuzmina ja Johann Urb. Foto: Virko Veskoja

Püramiidhingamise õpetaja ja enesearenguteejuht Johann Urb soovitab kahte raamatut, mis aitavad luua unistuste suhet ning eemaldada igapäevasest suhtlusest negatiivsus.

Üks raamatuist õpetab, kuidas vabaneda võimuvõitlusest ja teine aitab jõuda teadmiseni, miks sa tegelikult oled just selle inimese enda kaaslaseks valinud. Ka Johann ise ja tema abikaasa Rachel õpetavad teistele paaridele, kuidas teineteisega suhelda ja rääkida nii, et ei pea midagi tagasi hoidma. Isegi kui on raske või ebameeldiv, siis tuleb omavahel suhelda. Paaril on 4. septembril tulemas Adila heaolu- ja puhkekeskuses inspireeriv päev koos enesearenguterapeut Tiit Trofimoviga. Kolmik räägib sellest, kuidas iseendaga paremasse ühendusse tulla ja millest alustada. Rohkem infot leiad sündmuse kohta Facebooki lehelt.

«Conscious Loving: The Journey to Co-commitment»​ - Gay Hendricks & Kathlyn Hendricks

Raamatukaante vahele on kirja pandud uus programm, mis suudab eemaldada alateadlikud kokkuleppemustrid, mis õõnestavad isegi parimaid kavatsusi. Terapeudid Gay ja Kathlyn Hendricks on oma abielu ja enam kui kahekümneaastase ning tuhande paari nõustamise välja töötanud strateegiad, mis aitavad luua elutähtsat partnerlust ning suurendada inimese loovust, õnne ja energiat.

Raamat aitab õppida kuidas vabaneda võimuvõitlusest ja vajadusest kontrolli järele. Samuti aitab suurendada intiimsust, suhelda positiivsel viisil, teha kokkuleppeid, mida täidad ja õpetab, kuidas oma ellu rohkem naudingut lubada. Raamat aitab süvendada võimet nautida, lisab turvatunnet ja kestvat armastust.

«Getting the Love You Want» – Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt

«Getting the Love You Want» on aidanud miljonitel inimestel kogeda rahuldustpakkuvamat suhet ning seda soovitavad iga päev professionaalsed terapeudid ja õnnelikud paarid üle kogu maailma. Hendrix ja LaKelly Hunt selgitavad raamatus, kuidas elustada romantikat ja eemaldada igapäevasest suhtlusest negatiivsus. Raamat aitab jõuda teadmiseni, miks sa tegelikult oled oma kaaslase endale valinud ja aitab õppida kuulama.

«Olen märganud, et kui inimesed ei oska ennast väljendada ja rääkida oma tunnetest, siis nad lähevad lukku ja jooksevad teisele poole. Enne kui alustad näiteks tantraga tegelemist, siis pead õppima ennast väljendama ja oskama ka emotsionaalsel ajal hingata ning ennast tagasi tuua,» sõnab Urb raamatu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles