Raamat, mis annab teadmise, et kõik on võimalik, kui piisavalt tahta

Raamatuportaal
Copy
Mai-Liis Kivistik.
Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik soovitab raamatut, mis tema jaoks aastate eest avas manifesteerimise maailma ja andis teadmise, et kõik on võimalik, kui piisavalt tahta. «Millele keskendume, see tuleb meie ellu. Seega tuleks igas hetkes leida kasvõi see ainus positiivne kild ja klammeruda sellese,» sõnab ta.

 

Rhonda Byrne, «Saladus».
Rhonda Byrne, «Saladus». Foto: Kirjastus Pilgrim

«Saladus» - Rhonda Byrne

Mai-Liis valis kõnealuse raamatu välja sellepärast, et praegu on maailmas selline periood, kus me peaksime rohkem keskenduma oma elu loomisele mitte teiste kritiseerimisele. See on raamat, mis tema jaoks avas aastate eest manifesteerimise maailma ja andis teadmise, et kõik on võimalik, kui piisavalt tahta. «Sain teose oma tädilt keskkooli lõpetamise puhul. Tagantjärgi on tore näha, et raamatus mõtteid jaganud Bob Proctorit ja Lisa Nicholsit on mul õnnestunud ka päris elus kohata. Esmakordselt seda raamatut lugedes tundusid nemad nagu kuskilt teisest maailmast pärit,» lausub ta.

Mai-Liis usub, et sellel raamatul on ka suur mõju tema üldisele olekule. Nimelt nõustub ta igas olukorras, et teistel ei ole vaja näha ega neile jagada negatiivset, vaid jagada tuleks ainult rõõmu ja head sõnumit. «Millele keskendume, see tuleb meie ellu, seega tuleks igas hetkes leida kasvõi see ainus positiivne kild ja klammeruda sellese. Peale langust tuleb alati tõus, kuid ei tasu kinni jääda ohvrirolli, sest mida rohkem olla raskuses, seda enam tõmbame seda oma ellu juurde.»

«Mulle sümpatiseerib mõte, mida mõistus suudab kujutleda, seda ta ka saavutab. Praeguseks eluhetkeks olen ma isegi oma mõtetega ettevaatlik, sest need manifesteeruvad imekiirelt. See teos seletab hästi lahti, kuidas igaüks võib luua täpselt sellise elu nagu ta soovib. Oluline koht on selles mitte kahelda ja julgelt paika panna, mida sa soovid elus kogeda. Kui sina oled segaduses, siis ega midagi ei saagi kunagi manifesteeruda. Samuti ei saa keegi teine sinu elu eest vastutust võtta. Sa kas katsetad manifesteerimist ja mõttemallide muutmist või jätkad nii nagu oled seda siiani teinud. See raamat on lihtsalt abiks nägemaks võimalusi selles imelises maailmas, kus meil on õnn elada. Seda enam kõnetab mind mõte, et sinu praegune reaalsus ja elu on sinu mõtete tulemus, mida kõike saab muuta, kui teed endale oma soovid päriselt selgeks. Kas sina tead, mida sa elult kogeda soovid? Kindlasti viib see teos su teadmisele lähemale,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles