Disainer Taavi Turk esitleb raamatut «Minu Taani»

Raamatuportaal
Copy
Taavi Turk.
Taavi Turk. Foto: Jelena Rudi

Kostüümikunstnik, stilist ja disainer Taavi Turk esitleb 9. septembril kell 17.30 Solarise Apollos raamatut «Minu Taani: Eesti viiking trussikuid õmblemas». Autor lubab, et see on üks parajalt mahlakas, humoorikas ja sarkasmi täis mõnus õhtune lugemine.

Taavi Turk, «Minu Taani: Eesti viiking trussikuid õmblemas».
Taavi Turk, «Minu Taani: Eesti viiking trussikuid õmblemas». Foto: Raamat

«Minu nimi on Taavi Turk. Kes mind tunneb, see teab, et ma olen üks vastakaid arvamusi tekitav tüüp. Ja nüüd on see napakas veel raamatu kah kirjutanud, mõtlete. Täiesti õigus! Kirjutasingi,» ütleb Taavi Turk oma raamatu tutvustuseks. 

«Ma olen disainer, rätsep, stilist, kokk, lavatööline, koristaja ja kõike muud vahepealset. See raamat on minu elust välisüliõpilasena Jüütimaal ning moetudengi kummalisest ning stressirohkest eksistentsist ülikoolis ja väljaspool seda.»

Mida raamatust leida võib? «Lollakaid koerustükke, värvikaid tegelasi ja üliõpilasdraamat? Jaa! Tähelepanekuid Taani ühiskonna passiiv-agressiivsest-õllevinesest igapäevaolelusest? Seda ka! Talletusi Taani vaatamisväärsustest? Ka seda saab!» lubab autor. «Siin kirjapandust kõige olulisem on aga minu teosammul kulgenud areng idealistlikust noorest disainerihakatisest kohusetundliku täiskasvanu igapäevamurede poole, ning seda kõike läbi minu omamoodi kaldus ja eneseiroonilise hoomeprisma. TaaNi? Jah, aga ka TaaVi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles