Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommikute uus hooaeg saadab Pipi kooli

Raamatuportaal
Copy
Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommik.
Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommik. Foto: Apollo

Kevadel alanud perehommikute sari stardib spungijahi ja üllatamisega 17. septembril Solarise keskuse II korrusel asuva RaRa Solarise saatkonnas ning Apollo raamatupoes.

«Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommikud seisavad selle eest, et lastes püsiks eluterve uudishimu. Läbi aktiivse tegevuse jõutakse loovate lahenduste ja uute teadmisteni,» kõneles rahvusraamatukogu hariduskeskuse elamusõppe spetsialist Krista-Viivika Kats.

Uue hooaja avaüritusel «Pipi läheb kooli» uuritakse erinevaid aabitsaid, õpitakse joonistama autoportreed ning jätkatakse sooja vastuvõtu osaliseks saanud raamatute pimekohtingute, rinnamärkide meisterdamise ning avastusrõõmu pakkuvate templikaardi-mängudega.

Kahetunnise perehommiku lõpetab traditsiooniline ettelugemine raamatust, mille keegi kuulajatest kingituseks saab. Sel korral loetakse katkendit Astrid Lindgreni legendaarsest raamatust «Pipi Pikksukk». Programmiga saab tutvuda siin.

Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommikud sobivad kõigile, kuid enim loodame kõnetada 5–12-aastaseid.

Perehommik «Pipi läheb kooli“ toimub kell 12.00–14.00 ja on tasuta. Lisaks saab RaRa saatkonnas tutvuda Euroopa Komisjoni raamatunäitusega «Mis keeles räägiks Harry Potter, kui ta kohtaks Pipit?». Väljapanek jääb avatuks 26. septembrini. Järgmised perehommikud toimuvad sel aastal 15.10, 19.11 ja 17.12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles