Raamatukogude aastal tuuritab mööda Eesti raamatukogusid 22 kirjanikku

Raamatuportaal
Copy
Tuuli Velling.
Tuuli Velling. Foto: Hesu

19. septembril läheb liikvele juba traditsiooniline eesti kirjanike tuur raamatukogudes. Raamatukogude aastal külastavad sündmuse «Sõnaränd 2022» raames raamatukogusid üle Eesti kokku 22 kirjanikku. Kirjanike tuur kestab 23. septembrini.

«Sõna rändab ringi ka raamatukogude aastal ja seda juba seitsmeteistkümnendat korda toimuva kirjanike tuuri raames,» sõnas kirjanike tuuri tänavune korraldaja Tuuli Velling.

«Geograafiliselt katab tuur kogu Eesti, jõudes nädalaga idast läände. Esimene kohtumine toimub juba 19. septembril Lääne-Virumaal, viimane 23. septembril Läänemaal. Lugejatel on võimalik tutvuda nii mõnegi uue üllatajaga, aga tuuritamas on ka juba raamatuhuviliste poolehoiu võitnud kirjanikud nagu Kai Aareleid, Loone Ots, Piret Raud, Anti Saar, David Vseviov ja teised,» lisas Velling.

«Raamatukogude aasta raames toimub palju esmakordseid sündmusi, kuid on väga uhke, et programmi osa on ka juba üks hästi juurdunud formaat, mis tutvustab eesti kirjandust ja kirjanikke ning on lugejate seas väga oodatud,» ütles raamatukogude aasta projektijuht Liina Valdre.

Kirjanike tuur «Sõnaränd 2022» jõuab 14 maakonda, täpsed esinemiste ajad ja kohad leiab raamatukogude aasta veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles