Uus saatesari toob kokku Mart Juure ja armastatud kirjanikud

Raamatuportaal
Copy
Mart Juur.
Mart Juur. Foto: Kairit Leibold/ERR

ETV2 ekraanil käivitub täna kell 21.30 uus saatesari «Kultuuristuudio. Kirjandusministri juures» eesotsas Mart Juurega.

Sügise teisipäevadel viib Mart Juur ETV2 ekraanil läbi meeleolukad vestlused meie tuntud kirjanikega. Avasaates vestleb ta Margus Konnula ehk Contraga, tuleval nädalal võtab kultuuristuudios istet Leelo Tungel. Tulemas on veel kohtumised Urmas Vadi, Viivi Luige, Ilmar Tomuski, Mudlumi, Mihkel Muti ja Indrek Koffiga.

Margus Konnula ehk Contra.
Margus Konnula ehk Contra. Foto: Kairit Leibold/ERR

Kirjandusminister Juure eestvedamisel saavad vaatajad osa kirjanike loometeest ja kujunemisloost, lapsepõlvest tänapäevani. Avasaates meenutatakse näiteks, kust sai alguse Contra tuntus ning milline on tema tänane suhe Urvastega. Iga saate juurde kuulub ka küsimuste-vastuste voor, mis selgitab välja külaliste eelistused ja soovitused, aga annab vastused ka isiklikemal teemadel.

Uus saatesari täiendab ETV2 sügiskava kultuurisaadete programmi, kus igal õhtul saab osa sisukatest kohtumistest. Esmaspäeval võtab «Aktuaalselt kaameralt» järje üle «Plekktrumm» ning kolmapäeval «Kultuuristuudio. Arutelu». Tulevast nädalast lisandub neljapäeva uus dokumentaalsaade «Killud» ning reedesse humoorikas «Koomikud ja küsimused». Neljal järjestikusel laupäeval avab Eesti kirjanduslugu läbi viimase saja aasta uus saatesari «Meie kirjanduse lugu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles