Dave Benton: olen kasutanud reikit oma energiaväljade võimendamiseks ja avamiseks enne iga kontserti

Raamatuportaal
Copy
Dave Benton.
Dave Benton. Foto: Lisa Jennyfer Benita

Enamik meist tunneb Dave Bentonit särava muusiku ja artistina, kes toonud omal ajal Eestile koos Tanel Padariga Eurovisiooni võidugi. Vähem teatakse aga seda, et Dave Benton on ka alternatiivravitseja, kes avastas endas tervendaja võime juba lapsepõlves.

«Olin üheksane, kui kuulsin isa õhtuti hilja oma basseinibaarist töölt tulles emale kurtvat, et käed ja õlad on valusad. Tulin voodist välja ja küsisin, et kas ta tahaks, et ma ta käsi ja õlgu masseerin. Ta lubas mul seda teha ja tal hakkas otsekohe parem. Kuulsin teda ühel õhtul emale ütlemas: «Ma ei tea, kuidas ta seda teeb, aga valu kaob ära.» Siis mõistsin, et midagi selles on,» meenutab reiki- ja shiatsumeister ning meedium Dave Benton oma elulooraamatus «Olen see, kes olen».

Vaimses maailmas ja energeetilises ravis on oma reeglistik, mida iga ravitseja peab järgima. «Mitte käed pole need, mis tervendavad. Sa ei kõnni lihtsalt ringi mingite kätega, mis inimesi ravivad, vaid asi on selles, et Universum lubab sul oma kätega tervendada. Esmalt tuleb küsida luba ja õnnistust nende kasutamiseks. See vägi ei tule sinusse enam ilma, et sa ise sel tulla lubaksid. Lisaks tuleb kuuletuda oma Nõuandjatele,» sõnab Benton, kes võitluses neeruhaigusega toetas end nii tava- kui ka alternatiivmeditsiiniga.

Ka muusikukarjääris on töö energiaga tema jaoks olulisel kohal. «Reiki kui niisugune on tervendav energia. Ma olen kasutanud reikit oma energiaväljade võimendamiseks ja avamiseks enne iga kontserti – teen erinevaid harjutusi, palvetan, et küsida energiat oma kehale. Hea on energiakeskused viia omavahel kooskõlla, ent siiski ei sõltu kontserdi professionaalne tulemus mitte ainult energiatest, vaid esmajoones ikka muusikalisest andest,» jagab muusik raamatus eduka karjääri saladusi.

Kolm edasiviivat tarkusetera Dave Bentonilt

  • «Elus on tähtis teada, mida Sa tahad, mis Sind innustab. Enamasti vastavad inimesed sellele küsimusele, et nad ei tea. Kas pole kummaline, kui sa lihtsalt ei tea, mida tahad?»

  • «Sain kodust kaasa teadmise, mis ütleb: «Kus üks söönuks saab, saavad ka kümmekond – kui oled valmis olemasolevat jagama.» Ma pean alati meeles ka teist tarkusetera: «Kõik, mida teed, tuleb sulle ringiga tagasi.» Kui teed teistele head, teevad ka teised sulle head.»

  • «Kõik, mida me enda ümber kogeme, on energiaga seotud. Mida suurem on su teadlikkus, seda enam suudad kontrollida ja kasutada energiaid enda ümber ja meie universumis tervikuna. Võid õppida energiaga töötama – see tähendab energiat enda ümber puhastama, kui tunned, et see on negatiivne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles