See «Sõprade» staar aitas Matthew Perryt kõige rohkem sõltuvusega võitlemisel

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
«Sõprade» tähed. Seisavad (vasakult) Matt Le Blanc, David Schwimmer, istuvad (vasakult) Courteney Cox, Matthew Perry ja Jennifer Aniston.
«Sõprade» tähed. Seisavad (vasakult) Matt Le Blanc, David Schwimmer, istuvad (vasakult) Courteney Cox, Matthew Perry ja Jennifer Aniston. Foto: PA Wire/Press Association Images/ Scanpix

Menusarjas «Sõbrad» Chandlerit kehastanud Matthew Perry jagab jätkuvalt avameelseid hetki oma pikast võitlusest alkoholi ja narkootikumidega. Väljavõttes oma memuaarist «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing,» avaldab Perry, kuidas üks kolleeg teda sel ajal aitas.

Jennifer Aniston astunud ühel päeval, mil nad «Sõpru» filmisid, Perry treilerisse ja lausunud: «Ma tean, et sa jood.» See pani Perry taipama, et tema salajane joomine polegi nii salajane, kui ta arvanud oli. «Olin juba ammu temast üle saanud – kui ta hakkas Brad Pittiga deitima, oli mul kõik korras – ja olin täpselt välja kalkuleerinud, kui kaua teda vaadata, ilma et see oleks piinlik. Kuid see, et Jennifer Aniston sind niimoodi paljastab, oli ikkagi laastav. Ja ma olin segaduses,» jätkas ta.

Jennifer Aniston ja Matthew Perry.
Jennifer Aniston ja Matthew Perry. Foto: Chris Pizzello/ AP/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles