Ilmus Kristiina Ehini kümnes luulekogu «Janu on kõikidel kaks»

Raamatuportaal
Copy
Kristiina Ehin ja Silver Sepp.
Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Foto: Kaari Saarma

Kristiina Ehini kümnes luulekogu räägib hingerahu otsimisest ja armastuse hoidmisest keset viirusi ja sõjasõnumeid. Kultuur, religioon, psühholoogia ja mütoloogia ulatavad otsijale käe, kuid kelle poole hoida ning kellel üldse on võimu meid välja sikutada sellest korduma kippuvate ajamustrite keerisest?

Autori uusim sürrealistlike elamentidega lüürika kutsub lugejat Ajajõe kaldale veepeegeldustest iseennast, oma rahvast ja värsket kokkukuuluvustunnet otsima.

Kristiina Ehin, «Janu on kõikidel kaks».
Kristiina Ehin, «Janu on kõikidel kaks». Foto: Raamat

Luulekogu «Janu on kõikidel kaks» on nii sisulises kui visuaalses mõttes järg Kristiina Ehini üheksandale luulekogule «Janu on kõikidel üks». Raamatu illustratsioonid on teinud kunstnik Marge Nelk ning raamatupaari üldkujunduse autor on kirjakunstnik Mart Anderson.

Luuletaja Kristiina Ehin ja muusik Silver Sepp lähevad novembris raamatuesitlustuurile, kus astuvad üles värske luule-ja lauludekavaga «Janu on kõikidel kaks». See on õhtu täis laululist luulet ja luulelisi laule, fantaasialendu ja loomepuhanguid, sõnade sügavaid kaeve ja laulude ladvasahinaid. 

Raamatu viimane luuletus «Inglisillal» on saanud lauluks ning laulule on sündinud ka Ants Tammiku tehtud muusikavideo. Videos teevad kaasa noored näitlejad Maaria Johanna Mägi ja Ken Rüütel. Uut singlit ja muusikavideot esitlevad Kristiina ja Silver 15. novembril Tartu Elektriteatris kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles