Personalileidja Laura Kassin soovitab naistele raamatut, mis aitab saada sõltumatuks ja iseseisvaks

Raamatuportaal
Copy
Merit Raju.
Merit Raju. Foto: Triin Maasik

Personalileidja Laura Kassin soovitab tüdrukutele ja naistele väga Merit Raju kirjutatud raamatut «Sõltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni». See raamat annab lihtsaid ja konkreetseid nippe ning küsib lugejalt küsimusi, mis aitavad tal oma elu kontrolli alla saada. Teos ei puuduta mitte ainult rahaga seonduvat, aga ka üleüldist mõtteviisi, enesekindlust ja paljusid teisi olulisi teemasid.

Raamat aitab vaadata sügavale enda sisse

Enim kõnetasid Laurat lihtsad ja hästi sõnastatud küsimused, mis sundisid vaatama sügavale enda sisse. Küsimustele vastates saab lugeja nii mõnegi taipamise, mida ainult lugedes ei saaks.

Eriti meeldis talle tsitaat raamatust: «Unista! Hästi julgelt! Öeldakse, et me kipume ülehindama, mida kõike me võiks saavutada aastaga, aga alahindama, kuhu võiksime jõuda kolme aastaga. Unista mugavast ebamugavusest palju kõrgemale ja kaugemale!»

Kirjanik kirjutas raamatu pärast haavatavat hetke

Raamatu kirjutanud Merit Raju on öelnud, et see eriline investeerimisraamat sai alguse puhtalt isiklikust taipamisest ja väga haavatavast hetkest, mil lapsega kahekesi elades ja ettevõtjana läbipõlenuna tuli selge arusaam, et ta on hädas. Üks asi, mis teda aitas, oli investeerimine. Kitsamalt ja tehnilisemalt vaadatuna. Laiemas plaanis aitas teda oma sõltuva olukorra sügavam mõistmine ja rahaasjade (ja elu) eest täie vastutuse võtmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles