Numeroloogi prognoos 2023. aastaks: maailm muutub kiiresti ja pöördumatult (1)

Raamatuportaal
Copy
Numeroloog Timo Reinpal.
Numeroloog Timo Reinpal. Foto: Hanno Luukas

Järgmist aastat valitseb sõjakas ja tuline planeet Marss, ütleb 35 aastat numeroloogiaga tegelenud numeroloog Timo Reinpal, kellelt ilmus raamat «Numeroloogiline prognoos 2023. Sinu personaalne horoskoop».

Aasta 2022 tõi endaga kaasa ärevaid aegu. Algas sõda Ukrainas ja haigused võtsid oma. Inimsuhted muutusid pingelisteks, majanduskriis süvenes ning elanike heaolu langes paljudes riikides oluliselt. Energiakriis tõstis pead ning andis endast tunda igaühele meist.

Kuid milline võiks tulla aasta 2023?

«Aasta 2023 on numeroloogias number 7. See vibratsioon on otseselt seotud 2023. aastat valitseva planeediga Marss. Teadupärast on viimane sõja, konfliktide, purustuste ja jõu printsiibi esindaja, kuid meeldivamast poolest toob ka esile jõulise kaitse välise agressori vastu, kingib energiat ja vastupidavust ning tagab inimestele õigete elutingimuste juures tugeva immuunsüsteemi. Marss väljendab mehelikku seksuaalsust, agressiivsust ja enesekehtestamise vajadust. Olla esimene iga hinnaga, vallutada ja domineerida, võita alati ja panna maksma oma tahe. See planeet liigub ainult edasi ja teeb seda ilma kahetsuseta ning hetkekski tagasi vaatamata. Tema teab, et ilma ohverdusteta ei saa sündida uut! Seega tuleb meil kõigil millestki loobuda, et saaksime uueneda,» kirjeldab Timo Reinpal valitseva planeedi mõjusid.

Aastat 2023 juhib number 7 koos Marsiga. Need on vastandlikud energiad, mis seisavad teineteise suhtes ebasõbralikel positsioonidel, sest 7 ei salli Marsi järskust ning pidurdamatust. Tema vajab aega, süüvimist ja analüüsi, et langetada õigeid otsuseid. Aasta planeedi tulisus ning kompromissitus häirivad 7 vajadust keskendumise ja vaimse töö osas.

«Kuna aastanumber 2023 koosneb peamiselt number kahtedest ja ühest kolmest, siis saavad nüüd olulise koha muutused, mis hakkavad aset leidma inimeste hingedes, partnerluses ja kommunikatsioonis ehk üksteisega läbikäimises ja igapäevases suhtluses. Diplomaatia vajadus tõuseb, vanade liitude lagunemine asetub päevakorda, et uued kooslused saaksid maailmas ja ka isiklikus elus aset leida. Vastastikune mõistmine muutub empaatilisemaks, mõistvamaks ning vajatakse ühtekuuluvustunnet. Suhtlus rahvaste vahel muutub sügavamaks, nii heas kui halvas,» selgitab numeroloog aasta jõujooni.

Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2023».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2023». Foto: Raamat

Number 7 soosib esoteerikat, vaimseid õpetusi ja teadust tervikuna. Seega aktiviseeruvad astroloogid, numeroloogid, vaimsed õpetused nagu näiteks jooga ja reiki. 7 toob meist kõigist välja vajaduse hakata enam märkama oma vaimset poolt, kasutama intuitsiooni ja õppida ravima oma vaimset olekut.

Kuna number 7 on sel aastal kõvasti räsitud positsioonis, siis need pöördelised sündmused ei toimu lihtsalt.

Kuid meeldivast küljest viib see teekond meid vaimsele teele, kus leiab aset uus ärkamine ja uut moodi maailma nägemine.

Uued liidud on tekkimas, kokku saavad isemoodi inimesed ja inimgrupid, kes vajaduse surve all õpivad koos liikuma.

Palju on emotsionaalset impulsiivsust, mis vajab ohjamist, sest selle tagajärjed võivad olla päris purustavad igale ühele, kes sellega kokku puutub.

Segadus ja eksitamine

«Ellujäämine sõltub võimest mõista maailma enda ümber, mis muutub kiiresti ja pöördumatult. Siin on vaja sügavat mõistmist vaimsel tasemel, enesesse vaatamist ja intuitiivset taju, et tabada asjade olemust. Põhjus peitub selles, et 7 seostub illusioonidega, pettekujutelmadega ja valesti mõistmisega. Väljapoolt pressitakse inimestele peale igasugust «vahtu», millel ei ole uute tekkivate oludega enam midagi ühist. Püüd eksitada on ilmne ja seda kasutatakse vaimses plaanis igati ära. Alkohol, narkootikumid, «hägusad» uudised televiisorist ja mujalt on kõik igapäevane eksitamise viis. Eriti valusaks muutub see just aastal 2023,» hoiatab Timo Reinpal.

See aasta on seotud inimeste varjatud poolega, mida püütakse teadlikult või siis alateadlikult alla suruda, eelmiste elude mõjutustega ja karmaga. Seda just vaimses plaanis. Hakatakse tasuma karmavõlgu, saadakse tasu tehtu eest «kingituste» näol, mida ilmestavad uued teadmised ja vaimsed ärkamised ehk teadvuse avardumine ja uute elumõjutuste mõistma hakkamine.

«7 energia räägib meiega alati läbi vaistu, läbi unenägude või tajude. Siin tuleb abiks mõtteteravus ning analüüsijõud. Midagi ei tohi võtta lihtsalt kingitusena ei tea kust! Kõigel on oma põhjus ja tagajärg, seega tuleb need seosed nüüd üles leida, eriti iseendas. 2023 on hea aeg neile, kes mõistavad intuitsiooni ja usu tähtsust elus, kellel on omaenda elufilosoofia valmis kujundatud ning oskavad maailmale vaadata teatud «muhedast vinklist», kõik mis on olnud, kordub uuesti. Ei midagi uut! Kuid siiski uues kuues!» kirjutab Timo Reinpal raamatus «Numeroloogiline prognoos 2023».

Raamatu autor Timo Reinpal on Eesti üks tuntumaid numerolooge. Ta on numeroloogiaga tegelenud juba alates 1987. aastast. Ta on teinud numeroloogilisi aastaprognoose telesaadetes ja ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope.

Varasemalt on tema sulest ilmunud raamatud «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus», «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles