Tuntud toidublogija jagab uues raamatus retsepte nii inimestele kui loomadele

Raamatuportaal
Copy
Toidublogi ThymeOut eestvedaja Getter Madison.
Toidublogi ThymeOut eestvedaja Getter Madison. Foto: Erakogu

Populaarse toidublogi ThymeOut eestvedaja Getter Madison andis välja oma esimese raamatu «Saiapalee», kus jagab enda kõige populaarsemaid retsepte. Suure loomasõbrana annab ta raamatus koogisoovitusi ka koertele ja kassidele.

Madisoni sõnul on see raamat ühe suure unistuse täitumine ja koondabki lisaks retseptidele ka tema enda arenguloo. «See on väga isiklik lugu sellest, kuidas ma omal käel katsetades üldse kokanduse juurde jõudsin, sellest, kuidas ma vahetasin turvalise ja tasuva palgatöö oma tõelise kire ehk toiduvalmistamise vastu ja sellest, kuidas ma täiesti iseseisvalt isikliku pagarikoja avasin,» räägib Madison.

Lisaks kohvikupidamisele tegeleb Madison ka aktiivselt loomapääste ja heategevusega. «Ka minu enda koer Lumi tuli varjupaigast – täna on ta ära hellitatud diivanikaunistus,» muigab Madison, kes pühendas ka oma raamatus terve peatüki loomadele.

Instagrami toidublogisse ThymeOut hakkas Madison postitama 2018. aastal, ta on osalenud telesarjas «Eesti parim pagar» ning mullu avas noor naine Tartus oma esimese pagarikoja Saiapalee.

«Selle raamatuga soovingi teha väikese vahekokkuvõtte ning jagada enda kirge ja loomingut, mida on kogunenud juba omajagu,» nendib ta. «Loodan, et läbi minu lemmikretseptide katsetamise jõuab see ka lugejateni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles