Silja Siller soovitab jõulukingiks kolme raamatut, mis aitavad luua hingerahu

Raamatuportaal
Copy
Silja Siller – täna öeldakse, et ta naeratab liiga palju. Lapsena ei julgenud ta kodus kunagi rõõmus olla...
Silja Siller – täna öeldakse, et ta naeratab liiga palju. Lapsena ei julgenud ta kodus kunagi rõõmus olla... Foto: Jana Laigo

Rahvusvaheline koolitaja ja podcast’i «Heaolu jutud» juht Silja Siller ütleb, et jõulukuu on aeg, mil teha endale ja kallitele armastust ning helgust meeldetuletavaid kingitusi, et astuda välja pimedusest ja kogeda soojust ning kergust. Ta soovitab lugemiseks ja kinkimiseks kolme raamatut, millega valmistada jõulurõõmu. «Soovin kõigile helgust ja kergust täis advendiaega ning kuhjaga armastust ja avatust põue!» soovib Silja.

«Hingest aus» Kaidi Laur

Silja ütleb, et see raamat on kirjutatud imelise terapeaudi, joogaõpetaja ja väeka naise poolt kõigile, kes vajavad toetust ja mõistmist - aru saamaks, et me ei ole üksinda oma tunnete ja mõtetega. Raamatus kirjas olevad mõtted ja harjutused aitavad üle saada hirmudest ja lahti lasta uskumustest, mis enam ei toeta.

«Üks vägev kingitus nii iseendale kui oma kallitele, meelde tuletamaks, et just avatus ja ausus ennekõike iseenda suhtes muudavad meie maailma imeliseks. Ma loodan südamest, et päkapikkudele jääb see raamat kätte ning nad jagavad seeläbi kuhjaga armastust,» sõnab ta.

«Suur võluvägi» Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert on Silja sõnul võimas kirjanik ja väge täis naine ning tema sulest tulnud raamatud on mõtlemapanevad ning kaasakiskuvad. Sel korral on tegemist loovuse ja loomise teemaga ning seda põnevalt ja lõbusalt kirjutatud raamatut soovitab ta lugeda ja kinkida kõigile.

«Astudes raamatu sisse, avastame, et loomine ei tähenda vaid kunstnikutööd ning ka selleks, et oma maailma igapäevaselt luua ja muuta on oluline kasvatada uudishimu, avastada ja areneda. Taaskord üks väärt ja põnev kingitus jõulupakki eriti neile, kellele kulub ära üks hea meeldetuletus ja ports inspiratsiooni täisväärtusliku elu elamiseks,» soovitab ta.

«Üks kõiksus» Aivar Haller

See raamat on kogum tõsielul põhinevaid jutustusi, autori oma kogemusest saadud õppetunde ning avastusi. Silja hinnangul on see suurepärane lugemine ja vinge kingitus neile, kes otsivad oma teed. Hea meeldetuletus, et alati ei lähe kõik plaanid seda teed, mis ootame ja loodame ent see ei tähenda veel lõppu - pigem sageli on keerdkäänud olulised ja head, sest nendest on võimalik ometigi õppida ja end avastada. Kui leiad enda ja astud oma mõtete vanglast välja, siis avanevad uksed kõige imelisemal teekonnal. Igal juhul üks humoorikas ja põnev, õpetlik ja mõtlemapanev kingitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles