Esitletakse raamatut spordikommentaator Lembitu Kuusest

Raamatuportaal
Copy
Lembitu Kuuse ärasaatmine telemajas 22.01.2017.
Lembitu Kuuse ärasaatmine telemajas 22.01.2017. Foto: Eero Vabamägi

Spordikommentaator Lembitu Kuusest valmis elulooraamat «Lembitu Kuuse kuld», mille esitlus toimub kolmapäeval Tallinnas Ülemiste keskuses.

Raamat sisaldab Lembitu Kuusega lähedalt seotud 72 inimese meenutusi ja on tunnustus spordihingega kommentaatorile, kellest tema eluajal sai legend. Raamatu lugudest moodustub tervikpilt mehest, kelle edastatud emotsioonid kasvatasid üles põlvkonna spordisõpru.

«Lembitu Kuuse kuld»
«Lembitu Kuuse kuld» Foto: Raamat

Seni avaldamata elulooliste seikade ning lustakate meenutuste kõrval leiab arutlusi Eesti spordi eilsest ning tänasest päevast. Raamatu leheküljed on laetud ehedatest tunnetest ning inimlikku suurust avavatest mõtetest, mis veenavad aususe ja vahetu siirusega. Mälestused kirjutas raamatuks Ivo Parbus.

Raamatus saavad sõna nii Lembitu Kuuse lähedased ja sõbrad kui ka praegused ning endised spordikuulsused, teletegijad ja sporditegelased, teiste hulgas Ott Tänak, Heiki Nabi, Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo, Kristina Šmigun-Vähi, Mati Alaver, Jaan Kirsipuu, Allar Levandi, Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Anu Säärits, Aet Süvari, Raul Rebane, Raivo Suviste, Tarmo Tiisler, Are Altraja, Oleg Gross, Jüri Makarov, Siim Sukles, Neinar Seli, Heiti Hääl, Hanno Pevkur, Tõnis Lukas ja paljud teised.

Kell 16 Ülemiste Sportlandis algaval raamatu esitlusel saavad sõna Neinar Seli, Kristina Śmigun-Vähi, Ott Kiivikas, Are Altraja ja teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles