Õnnekoolitaja Dalí Karat: sageli on naiseks olemine väljakutse, mida pole võimalik ületada

Raamatuportaal
Copy
Dalí Karat, «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena».
Dalí Karat, «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena». Foto: Raamat

Õnnekoolitajal ja inspiratsioonikõnelejal Dalí Karatil ilmus raamat «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena».

«On au sündida naisena. Aga mitte kogu aeg ei ole ma sedasi tundnud. Sageli on naiseks olemine väljakutse, mida pole võimalik ületada. Müsteerium, mida ei hakka kunagi mõistma. Kunst, mida ei õpi iialgi selgeks. Need lõputud kihid, erinevad rollid, sõnadesse pandamatud tajud ja vastuolulised tunded pulbitsesid sageli korraga mu sees ja ma ei osanud midagi peale hakata!,» kirjutab autor raamatu sissejuhatuses.

Oma koolitustel ja ka raamatus kutsub Dalí Karat naisi üles oma keha kuulama, olema kontaktis oma väega ja hoidma süda avatuna. «Naine, kes end armastab ja endaga sõbraks on saanud, muutub vastupandamatult ilusaks. Teda on meeldiv vaadata, ta on rõõmsameelne ja sõbralik, rahulik ja koostööaldis, küps ja seksikas,» kirjutab ta ning lisab, et mida aeglasemalt elad, seda kiiremini liigud! «Kui tempole vaatamata võtad hoo natuke alla, muutuvad sammud pikemaks ja liigud tegelikult kiiremini edasi. Niisamuti on ka elus: mida rohkem rapsid, seda enam on küll tolmu, aga automaatselt ei tähenda see edasiliikumist. See tähendab enamjaolt hoopis enda väsitamist ja õige hetke mahamagamist. Oma kehaga mitte kontaktis olemist ja mõistusega pidevat kalkuleerimist. Püüa iga päev teha võimalikult vähe neid asju, mida sa ei taha teha, ja maksimaalselt palju neid, mida keha kutsub tegema. Kuula oma keha ja tegutse keha märkide järgi,» soovitab Dalí.

Raamatust leiad tutvustused naisarhetüüpide kohta. Dalí kirjeldab oma isiklikku sidet põhiliste arhetüüpidega: milline on naises tütarlaps, armastaja, perenaine ja kuninganna. Autor jagab ka õpetusi, kuidas keskenduda positiivsele, elada menstruaaltsüklitel põhinevatel perioodidel ning millised on naises mees- ja naisenergiad ning kuidas jaotuvad isiksusetüübid. Raamatu lõpus annab Dalí lugejale kaasa 88 positiivset afirmatsiooni, mida igapäevaelus meeles hoida.

Dalí Karat esitleb raamatut «Naine 2.0. Sinu uus tase naisena» 15. detsembril kell 18 Tallinnas Solarise Keskuse Apollo raamatupoes. Pegasuse e-poest tellides saavad esimesed 50 tellijat autori autogrammiga raamatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles