GALERII ⟩ Esitleti uut lasteraamatut «Erik Kivisüda»

Raamatuportaal
Copy

13. detsembril toimus Viru Keskuse Rahva Raamatus Andris Feldmanise ja Livia Ulmani raamatu «Erik Kivisüda» esitlus. Raamat põhineb samanimelise lastefilmi stsenaariumil. Vestlusringis osalesid ka filmikangelased Florin Gussak ja Herman Avandi, vestlust juhtis Karl Gustav Adamsoo.

Erik on 11-aastane poiss, keda ei häiri mitte miski, sest tal on kivist süda. Talle ei lähe korda, et vanematel pole tema jaoks aega ja et tal pole sõpru. Aga kui ta elu päevapealt muutub ja nad uhkesse tondilossi meenutavasse majja kolivad, tunneb Erik, et tedagi võib miski häirida. Näiteks oma kummalise isaga samas majas elav Maria, kes on otsustanud Eriku pere sealt välja ajada.

Kui poiss kuuleb, et tüdrukul on selleks salaplaan välja mõeldud, lööb Erik vaenlasega kampa – tema ei unista muust kui vanasse paneelikasse tagasi kolimisest. Koos võtavad lapsed ette ohtliku merereisi ja leiavad end salapärasest maailmast, mis õõtsub needuste taktis ja kubiseb piraatidest.

Raamat põhineb Livia Ulmani ja Andris Feldmanise samanimelise lastefilmi stsenaariumil. Raamatu illustreeris Eili Lepik-Kannelmäe, kujundas Liis Karu ja toimetas Krista Leppikson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles