Selena Gomez soovitab 6 raamatut, mis toetavad positiivset ellusuhtumist

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Selena Gomez.
Selena Gomez. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Maailmakuulus näitleja ja laulja Selena Gomez on aeg-ajalt soovitanud sotsiaalmeedia vahendusel raamatuid, mis on talle eriti meeldinud ning mis lähevad kokku tema positiivse eluhoiakuga. Neist kaks on tõlgitud ka eesti keelde.

Michelle Obama, «Minu lugu»

Ameerika Ühendriikide endise esileedi isiklik, aval ja tõetruu lugu on tõeline hitt. Michelle Obama kirjeldab raamatus ladusalt ja avameelselt nii oma saavutusi kui pettumusi elus.

Rick Warren, «Eesmärgist juhitud elu»

«Eesmärgist juhitud elu» on kristliku kirjamehe Rick Warreni teejuht rahuldustpakkuva ning mõtestatud elu juurde. See on elustiil, mis põhineb Jumala igavestel eesmärkidel, mitte kultuurilistel väärtustel.

Karla Cornejo Villavicencio, «The Undocumented Americans»

Selena selgitusel kirjeldab see raamat väga hästi inimeste isiklikke kogemusi ja annab hääle ka neile, kes on ühiskonna poolt tõrjutud.

Laura Lynne Jackson, «Signs. The secret language of the universe»

Raamatu autor on selgeltnägija, kes väidab, et on ühenduses teispoolsusega. Raamatus kirjeldatud lood on lootusest ja lähedaste vahelistest suhetest.

Marsha Linehan, «Building a Life Worth Living»

Marsha Linehan jutustab ausalt, kuidas sai ta kasvas enesetapukalduvustega teismelisest maailmakuulsaks arendajaks. Autor loodab, et teisedki saavad teraapiast nõnda palju abi.

Arianna Huffington, «On Becoming Fearless»

Arianna Huffington märkas oma lapsi vaadates, et ka neid hoiavad tagasi hirmud, mis omal ajal teda kammitsesid. Toetudes oma kogemustele ja teiste naiste lugudele toob ta esile elumuutvad hetked, mil vaprus ja endale kindlaks jäämine on olnud erakordselt suure kaaluga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles