6 motiveerivat käsiraamatut, mis aitavad uuel aastal puhtalt lehelt alustada

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Aasta lõpp terendab ja tänu uue aasta algusele on paljudel soov oma elu muuta. See pole aga sugugi lihtne ülesanne, kui vanad harjumused on juurdunud ja igapäevaelu üle võimust võtnud. Muuta tuleb ka oma mõtteviisi. Siin on mõned raamatud, mis annavad selleks inspiratsiooni ja ka parktilisi nõuandeid. 

Mark Manson, «Kuradile! Suva olemise peen kunst»

Manoni värskendava lähenemisega käsiraamat keskendub isiklikule arengule. Autor väidab, et auahne positiivsus ei aita tegelikult edasi ja keskenduda tuleb vaid nendele asjadele, mis on meile tõeliselt olulised. 

Eckhart Tolle, «Siin ja praegu: kohaloleku jõud»

Eckhart Tolle paljukiidetud spirituaalne teos õpetab lugejatele, kuidas elada hetkes ning leida rahu ja õnne, jättes muretsema ja ego tahaplaanile.

James Clear, «Aatomharjumused»

«Aatomharjumused» on praktiline juhend, mis näitab, kuidas tekitada häid harjumusi ja lõhkuda halbu, et viia oma elus sisse väikeseid, järkjärgulisi muutusi.

Stephen R. Covey, «Väga efektiivse inimese 7 harjumust»

See klassikaline arenguraamat õpetab, kuidas olla produktiivne, tõhus ja edukas, keskendudes seitsmele peamisele harjumusele, mis võivad olla elumuutvad.

Don Miguel Ruiz, «Neli kokkulepet»

«Neli kokkulepet» on vaimne teejuht, mis õpetab lugejatele, kuidas parandada oma elu nelja lihtsa lepingu abil: olla oma sõnades täpne, mitte võtta asju isiklikult, mitte teha oletusi ja anda alati endast parim.

Brené Brown, «Suur julgus»

Sotsiaalteadlane Brené Brown kirjutab julguse tähtsusest, et elada tähendusrikast ja autentset elu. Ta õpetab lugejatele, kuidas oma puudustega leppida ja võtta riske, et luua püsivaid muutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles