Surnuks peetud kirjanik ilmus taas avalikkuse ette

Raamatuportaal
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Peamiselt väiksemates ringkondades tuntud armastusromaane kirjutav Susan Meachen vapustas inimesi, kui pärast surnuks kuulutamist taas sotsiaalmeediasse ilmus. Naise sõnul oli veidra käitumise põhjuseks kiusamine.

Rohkem kui kaks aastat tagasi postitas sotsiaalmeedias olevasse raamatufännide gruppi naine, kes väitis, et on kirjaniku Susan Meacheni tütar ning tema ema on surnud. Väidetavalt oli kirjanikku internetis tema teoste pärast niivõrd palju kiusatud, et naine otsustas ise endalt elu võtta. 

Siiski juhtus ime, kui kirjanik ise ootamatult taas sotsiaalmeediasse ilmus, kus ta tõega välja tuli. Naine kirjutas oma postituses, et ta kaalus kaua, kas ta oma vähestele fännidele tõde räägib ning ta mõistab, et inimestel on palju küsimusi. Ta lisas ka, et saab aru, kui kaotab selle tõttu toetajaid.

Naise sõnul olid lugemishuvilistest koosnevad sotsiaalmeediagrupid tema vastu õelad ning surusid Meacheni enesetapu äärele, kuid päriselt ta seda ei teinud. Selgub, et naise surma lavastas tema perekond, kes tundis suurt muret naise vaimse tervise pärast. Seetõttu otsustasid naise lähedased, sel ajal kui naine oli haiglas ning sotsiaalmeediast eemal, ta avalikkuse jaoks surnuks kuulutada.

Lähedaste sõnul polnud Susan Meacheni lavastatud surm raamatute populaarsuse kasvatamiseks, sest ka pärast tema surma ei muutunud teosed menukateks. Tütar lõpetas ka ema viimase raamatu ja paiskas selle müüki, kuid raamat ei saanud suure populaarsuse osaliseks. Pärast ema surma teatas tütar mitmes Facebooki postituses, et naise raamatute müük on kahanenud nulli lähedale.

Allikas: Euronews

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles