Raamat, mis paneb minevikule otsa vaatama

Raamatuportaal
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kas üks naine suudab kokku korjata saladuste tõttu lõhki rebitud perekonna tükid? Christine Nolfi raamatus «Tee, mille ta jättis selja taha» peab peategelane Darcy astuma vastu valusale minevikule. 

Foto: Apollo

Muserdatuna süütundest autoõnnetuse pärast, kus hukkusid tema isa ja õde, ning traumeerituna ema hukkamõistust põgenes Darcy Goodridge kaheksa aasta eest kodukohast ega ole tagasi vaadanud.

Nüüd ähvardab ootamatu telefonikõne teha lõpu sellelegi vähesele meelerahule, mis ta on leidnud. Tema õepoeg Emerson, kes oli ema surma ajal alles beebi, on kadunud. Darcy peab poisi päästmiseks koju tagasi sõitma ja minevikule silma vaatama.

Kui Darcy on Ohios tagasi, mõistab ta, et Emersoni kadumises ja Darcy ema Rosalindi äkilises pensionile jäämises peitub midagi rohkemat, kui esmapilgul paistab. Püüdes saavutada kontakti Rosalindiga, hakkab Darcy lahti harutama aastakümnetevanust saladust, mis laastas tema perekonda ning lõi kiilu Darcy ja Michael Varano vahele – mees jäi maha murtud südamega, kui Darcy pärast matuseid kadus.

Darcyt on peaaegu kümme aastat muserdanud selle saatusliku öö armid, kuid nüüd on ta otsustanud jõuda lõpplahenduseni, terveneda ja võib-olla isegi leida armastus just seal, kus ta kõik kaotas – kodus, kuhu ta tegelikult kuulub.

Auhinnatud kirjanik Christine Nolfi kirjutab südantsoojendavaid ja inspireerivaid lugusid. Paljud tema romaanid on nautinud bestselleri staatust ja olnud Midwest Book Review soovitatud raamatute nimekirjas. Ohiost pärit Christine elab oma abikaasa ja nelja adopteeritud lapsega Lõuna-Carolinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles