Boris Johnson sõlmis tulusa lepingu oma memuaaridele (1)

BNS
Copy
Boris Johnson.
Boris Johnson. Foto: IMAGO/Political-Moments/Scanpix

Briti ekspeaminister Boris Johnson on juba pikka aega teinud tööd ja näinud vaeva William Shakespeare'i lubatud eluloo kirjapanemise lõpetamise nimel, ent nüüd pöörab ta tähelepanu märksa lähemale oma ihule, kuna sõlmis tulusa lepingu isiklikele ja kõikepaljastavatele memuaaridele.

Johnson asub kirjutama memuaari «millist pole varem nähtud», ütles Arabella Pike, kes on projektijuht HarperCollinsi alla kuuluvas kirjastuses William Collins, mis omandas õigused tema memuaaride väljaandmiseks.

«Ootan koostööd Boris Johnsoniga, kui ta kirjutab oma nägemust ametiajast mõnedel pöördelisematel sündmustel, mida Ühendkuningriik on viimastel aegadel näinud,» sõnas ta.

Esialgu ei ole märgitud memuaaride ilmumise tähtaega ega samuti ettemaksu suurust, mis tõenäoliselt on võrdlemisi kopsakas.

Praegu 58-aastane Johnson oli sunnitud Downing Street 10-st lahkuma mullu septembris ning tema toetajad ootavad teda pikisilmi tagasi, ehkki ta ise taandus väljakutse esitamisest valitsusjuhi Rishi Sunaki vastu oktoobris.

Konkureeriv kirjastus Hodder & Stoughton lootis kahtlemata, et Johnson pühendaks oma otsekui maast leitud vaba aja Shakespeare'i raamatule.

Johnson on üle lasknud mitu tähtaega, seda vaatamata asjaolule, et kirjastaja maksis talle teadete kohaselt kopsaka ettemaksu juba 2015. aastal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles