Sigrit Säga esitleb raamatut eduka veebikoolitusäri alustaladest

Raamatuportaal
Copy
Sigrit Säga.
Sigrit Säga. Foto: Anneliis Voore

Veebikoolitusäri loomise ja kasvu konsultant Sigrit Säga esitleb 28. jaanuaril Tartu kaubamaja Apollos oma uut raamatut «Eduka veebikoolitusäri alustalad. 4-osaline mudel jätkusuutliku tulu loomiseks ja rohkemate klientideni jõudmiseks». Sigritit intervjueerib Armin Pajula ja jagatakse häid mõtteid oma veebiäri loomiseks.

Veebikursus kui passiivse tulu allikas on maailmas üha suuremat populaarsust kasvatamas ning tasapisi kanda kinnitamas ka Eestis. Sigrit tõdeb, et edukus jääb tihtipeale kinni turundamisoskuse taha.

«Kui soovid kõike teha õigesti kohe algusest peale või kohaldada senist turundasmistrateegiat, siis see käsiraamat koos ohtrate näidetega, kogemuslugude ja nippidega aitab sul luua lisandväärtuse oma teadmistele või tekitada passiivse tuluallika, mis ka tõesti tulu toob,» tutvustab ta oma raamatu eesmärki.

Ta ütleb, et tema väljatöötatud KASV-mudeli järgimine võimaldab viia ellu sinu suurepärase koolitusidee, vormida oma väärtuslikud teadmised väärtust loovaks veebikoolituseks ning sinu kui ettevõtja kiiret kasvu nii tuntuses, käibes kui ka sisemises rahulolus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles