VIDEO ⟩ Raamatuesitlusel kõlas senikuulmatu versioon Terminaatorist

Raamatuportaal
Copy
Heli Künnapas.
Heli Künnapas. Foto: Erakogu

Sel nädalal toimus Heli Künnapase romantilise lühiromaani «Sõbrad nii ei tee» raamatuesitlus. Omapärane teos jutustab loo nii, et kõik peatükid on inspireeritud mõnest ansambel Terminaatori laulust.

Raamatuesitlusel vestles autoriga Mirjam Kaun, kes tõi välja, et selliseid teoseid Eestis varem kirjutatud ei ole. Heli Künnapas avaldas, et kõige hirmsam sellise loo kirjutamise juures oli ootus, et kuidas Terminaatori fännidele lugu meeldib, sest igaühel on ju omad kogemused ja mälestused nende lauludega.

Heli Künnapas, «Sõbrad nii ei tee».
Heli Künnapas, «Sõbrad nii ei tee». Foto: raamatu esikaas

Ilmselgelt oli palju juttu muusikast. Kõlas aga ka põnev muusikapala, mille esitasid Heli lapsed Mathias ja Joosep Kruusmann ning nende õpetaja Neeme Ots. Nimelt kõlasid popurriina mitmed Terminaatori laulud, aga seda trompetite esituses. Kuulajad nõustusid üksmeelselt, et see oli väga põnev ning uudne versioon Terminaatori lauludest ning huvitav kuulata.

«Sõbrad nii ei tee» esimene tiraaž on tänaseks läbi müüdud ning poodides juba kordustrükk. Samuti on teos kättesaadav raamatukogudes.

Kuigi Terminaatori lauludel on raamatus oluline osa, siis tegelikult on lugejad tunnistanud, et teos kõnetab ka neid, kes kõnealustest lauludest midagi ei tea. Fännid aga saavad koos raamatuga mõnusalt nostalgitseda.

Kõigil huvilistel on võimalik raamatuesitlust täies mahus järgi kuulata ja vaadata allpool olevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles