Eesti keeles ilmus «uue poppkuninga» mitteametlik elulugu

Raamatuportaal
Copy
Harry Styles.
Harry Styles. Foto: Foto: Martin Harris/capital Pictures/Scanpix

Viimastel kuudel on interneriavarustes üha sagedamini hakatud nimetama Harry Styles'i uueks poppkuningaks. Tänavu kaks Grammy auhinda võitnud staarist on nüüd ilmunud raamat «Harry Styles’i elu ja muusika», mille pani kirja Malcolm Croft.

Malcolm Croft, «Harry Styles’i elu ja muusika».
Malcolm Croft, «Harry Styles’i elu ja muusika». Foto: Raamat

Kui Harry Styles kandideeris 2010. aastal saatesse «The X Factor», oli tal unistus saada sooloartistiks. Nüüd, olles teinud läbi kuulsusekaruselli sajandi populaarseimas poistebändis One Direction, on ta selle saavutanud – ja palju enamgi veel.

«Harry Styles’i elu ja muusika» kaardistab suure kaasaelamisega selle erakordse laulja elu ja karjääri. See on lugu telesaates kuulsaks saanud ninaka ja naiivse noore poisi kujunemisest enesekindlaks multitalendiks, 21. sajandi ikooniks.

Grammysid võitnud muusik, tunnustatud näitleja ja moetrendide algataja Styles üllatab lakkamatult ja hägustab piire, alates ilutsemisest kleidiga Vogue’i kaanel kuni heategevusorganisatsioonide ja LGBTQ+ kommuuni hääleka toetamiseni nii sõnades kui ka rahaliselt. Kõige selle jooksul ei ole ta aga kunagi kaotanud oma sarmi ja positiivsust ning käitub alati vastavalt oma tunnuslausele: «Kohtle inimesi lahkelt»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles