VIDEO Näojooga harjutus, mis muudab kaela ja lõua ilusamaks

Raamatuportaal
Copy
Mai-Liis Kivistik.
Mai-Liis Kivistik. Foto: Triin Maasik

MaiWistiku looja ja joogatreener Mai-Liis Kivistik tõdeb, et kui tekivad näokortsud, pöördutakse tihti ilusüstide poole. Jah, see on küll kiire lahendus, aga kaugeltki mitte püsiv. Kortsude vastu saab võidelda ka nägu treenides, sest näolihased ei erine ülejäänud keha lihastest - neid on võimalik treenida.

«Me kõik teame, et kõhulihaste toniseerimiseks on vaja vähemalt 6 kuud regulaarselt treenida. Sama kehtib ka näolihastega. Ei tasu karta, et kui mul juba on kortsud, siis ei saa midagi muuta. Inimesed leiavad jõusaali või jooksutrenni ka igas vanuses ja saavutavad oma kehaga imelisi tulemusi. Näoga on see samamoodi tehtav. Vaja on lihtsalt tahet, miks soovid nägu treenida ning võid kindel olla, et ka tulemused tulevad!» ütleb Kivistik.

Näos on üle 50 erineva lihase, millest kõiki igapäevaselt ei kasutata. Enneaegne vananemine toimub, kui lihased on passiivsed ja nahk muutub lõdvaks. Kortsud tekivad ka seetõttu, et pingutame automaatselt näolihaseid, näiteks silmade või suu ümber.

Näojooga just näolihaseid treenida aitabki. Siiski tulevad tulemused vaid siis, kui seda järjepidevalt teha, näiteks 5-10 minutit päevas 5 korda nädalas. Mida sagedamini harjutad, seda paremaid tulemusi näed. Kivistik soovitab, et kõige parem nipp muutusi jälgida on teha näost pildid.

Oodata võib selliseid tulemusi:

  • 1 nädala pärast: nägu on toonuses, märkad naha kvaliteedi paranemist.

  • 1 kuu pärast: regulaarselt näojoogaga tegemist võid eeldada, et väiksemad peened jooned vähenevad. Lisaks kumab nahk tervisliku säraga.

  • 6 kuu pärast: harrastades regulaarset näojoogat 6 või enam kuud, näed oma nägu pingul, silmaalused kotid väiksemad ja joonekesed võivad väheneda suisa kuni 80%.​​

Vaata videot, kus Kivistik õpetab näojooga harjutust kaelale ja lõuale!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles