Maria Baydar esitleb uut raamatut «Enesekasutusjuhend»

Raamatuportaal
Copy
Maria Baydar hoiatab: ka vaimsusse võib põgeneda, et mitte päris eluga tegeleda
Maria Baydar hoiatab: ka vaimsusse võib põgeneda, et mitte päris eluga tegeleda Foto: Erakogu

27. aprillil kell 18 esitleb Maria Baydar Solarise Apollos oma kolmandat raamatut «Enesekasutusjuhend». Autoriga vestleb Jesper Parve ning kohapeal tehakse ka raamatusse sissejuhatav praktiline meeleharjutus.

Maria Baydar on coach, koolitaja, motivatsioonikõneleja, kirjanik, unistuste elu ja vaimse heaolu strateeg ning enesearengu õpetaja. Ta on öelnud, et tema suurim kirg on näha ja kogeda, kuidas inimesed avastavad enda tõelise potentsiaali ja õpivad seda rakendama oma elu parimaks õnnelikuks loomiseks.

Maria Baydar, «Enesekasutusjuhend».
Maria Baydar, «Enesekasutusjuhend». Foto: Raamat

Maria Baydar kirjeldab, et «Enesekasutusjuhendi» loomine ning kirjastamine on olnud tugevalt kerguses hoitud ja kantud. Raamatus on polüteraapia tehnikad, mis võivad päästa elusid ning samal ajal õpetavad elama maksimaalselt väekat elu.

«Enesekasutusjuhend» on autori sõnul tõeliselt vägev teadliku elamise teejuht, millesse ta on koondanud kõik oma aastatepikkuse töö tulemusena arendatud praktilised teadmised. «Raamatus toodud harjutusi saab kasutada läbi elu uuesti ja uuesti. Pannes need uude konteksti ja praktiseerides neid iga uue eluetapi vaheldumise perioodis või uue etapi alguses, juhib see sind aina uutele tasanditele, sisemise tarkuse ja sügava kestva rahuloluni,» luba ta.

Harjutused ja praktikad on kujundatud igaühe jaoks, kes otsib oma elus midagi enamat kui keskpärasus ja lõputuna näiv kannatuste nõiaring, millesse katkine ühiskonnamudel meid kavalalt sisse keerutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles