Popstaar Meghan Trainor soovitab kaht eneseabiraamatut, mis muutsid ta elu

Raamatuportaal
Copy
Meghan Trainor.
Meghan Trainor. Foto: Frazer Harrison/AFP/Scanpix

USA laulja, helilooja ja produtsent Meghan Elizabeth Trainor loeb peamiselt kas lasteraamatuid või eneseabiraamatuid. Viimaste seast toob ta välja kaks teost, mida soovitab ka kõigile teistele.

«Olen alati olnud varmas abi paluma. Minu jaoks on raamatud viis, kuidas õppida tundma oma vaimu ja keha, seda, mida ma läbi elan ning kuidas saan ennast ja teisi aidata,» selgitas ta väljaandele Amazon Book Review. «Nüüd kui olen ema, meeldib mulle ka oma pojale Rileyle seiklusraamatuid ette lugeda.»

Bruce D. Perry, Oprah Winfrey, «Mis sinuga juhtus?»

«Meid kõiki on elus kujundanud erinevad sündmused, mis on minu arvates nii huvitav,» selgitab ta, miks soovitab Oprah Winfrey ja Bruce D. Perry teost. «See raamat on täiuslik meeldetuletus sellest, kuidas me saame lõpuks enda vastu lahkemad olla, ennast paremini mõista ja endale kaasa tunda.»

Daniel G. Amen «Mälupääste»

Meghan usub enda sõnul tulihingeliselt, et keha ja vaimu eest peab hoolt kandma ning «Mälupääste» on suurepärane teos, millest alustada. «Daniel G. Amen selgitab raamatus, kuidas ja miks töötab aju just nii nagu ta töötab. Samuti jagab ta erinevaid tehnikaid ja harjutusi, mida ta on õppinud, et aidata ajul «terveneda» ja elukvaliteeti parandada,» soovitab ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles