TOP 10 ⟩ Selgusid Eesti parimad hea tuju raamatud

Raamatuportaal
Copy

Peaasi.ee viis aprillis läbi küsitluse, et välja selgitada, mis on raamatusõprade arvates parimad Eesti ja välismaa autorite hea tuju raamatud.

«Raamatulugemine võib oluliselt stressi maandada, ja seda isegi, kui lugeda vaid 15 minutit päevas. Raamat kätte ja juba oledki hoopis teistsuguses maailmas, kus enda igapäevaelu rähklemist ja muremõtteid ei eksisteeri,» rääkis Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

«Igal inimesel võiks olla vähemalt üks hea tuju raamat, mida kätte võtta kui tuju on kehvemapoolne. Kes ei ole veel oma hea tuju raamatut leidnud, siis võib-olla on abiks teiste raamatusõprade hea tuju raamatud,» põhjendas Anna-Kaisa Oidermaa vajadust luua hea tuju raamatute nimekiri.

Eesti autorite hea tuju raamatute TOP 10

Olav Osolin «Kus lendab part»Mart Juur «Hea tuju raamat»Indrek Hargla «French ja Koulu»Anu Raud «Kuue ruuduga aken»Fred Jüssi «Rebasetund»Lauri Räpp «Lihtsate asjade tähtsus»Andrus Kivirähk Lotte loodPiret Raud «Portselanist nael»Ilmar Tomusk «Tere Volli!»Asta Kass «Pahupidi puhkus»

Välismaa autorite hea tuju raamatute TOP 10

Gerald Durrell «Minu pere ja muud loomad»Astrid Lindgren «Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses»Hašek Jaroslav «Vahva sõdur Švejki juhtumised»JK Rowling Harry Potteri sariKlaus-Peter Wolf «Rock´n roll ja ridamaja»Jerome K. Jerome «Kolm meest paadis»Fredrik Backman «Mees nimega Ove»Jonas Jonasson «Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus»Arto Paasilinna «Jänese aasta»Hannu Mäkelä «Hobune, kes kaotas prillid ära»

Teisi enim pakutud hea tuju raamatuid saab vaadata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles